Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία…




Στην πορεία προς το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας 22-24 Απριλίου ξεκινούν οργανωτικές διαδικασίες σε επίπεδο οργανώσεων βάσης.
Αύριο Κυριακή το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ πραγματοποιείται οργανωτική συνέλευση εκπροσώπων τοπικών επιτροπών από τους Νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Φωκίδας.
Τα κεντρικά του κόμματος θα εκπροσωπήσει ο Βασίλης Σπανάκης γραμματέας οργανωτικού της Ν.Δ.
Θα ακολουθήσουν 3 και 6 Απριλίου εκλογές τοπικών οργανώσεων και στις 17 Απριλίου εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής  σε κάθε Νομό.
Ειδικότερα:

Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, από την 10:00 έως την 19:00 ώρα, θα διεξαχθεί η εκλογή: των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών, των αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο.
Την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, από την 16:00 έως την 20:00 ώρα, θα διεξαχθεί η εκλογή των Υπευθύνων των Θεματικών Τομέων Δράσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων.
Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από την 08:00 έως την 14:00 ώρα, θα διεξαχθεί η εκλογή των Προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος που πλειοψήφησε δεν έλαβε ποσοστό τουλάχιστον 40% του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων της εκλογής, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί αμέσως μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου