Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σε ιδιώτη το λιμάνι-μαρίνα των Καμένων Βούρλων!




Διαφωνίες από συμβούλους της μειοψηφίας διατυπώθηκαν χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Μόλου - Αγίου Κωνσταντίνου στο θέμα της εκμίσθωσης σε ιδιώτη της μικρής Μαρίνας των Καμένων Βούρλων.  

Όπως δήλωσε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2  ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ταξιάρχης Φακίρης αντί να επιλεγεί η οδός ενοικίασης του λιμανιού σε ιδιώτη, θα μπορούσε να το λειτουργήσει με ελάχιστο κόστος ο ίδιος ο Δήμος. 




Δυστυχώς ο Δήμος ούτε την ανάλογη εμπειρία έχει ούτε το προσωπικό για να λειτουργήσει το λιμάνι των Καμένων Βούρλων δήλωσε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο δήμαρχος Μόλου - Αγίου Κωνσταντίνου Γιάννης Συκιώτης. Με τον τρόπο που επιλέξαμε ο Δήμος απαλλάσσεται δαπανών αλλά και ευθυνών για τη λειτουργία του λιμανιού γιατί αυτά μεταβιβάζονται στον ιδιώτη επενδυτή και αντίθετα θα εισπράττει ένα καλό ενοίκιο.  Όσοι ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε ο Δήμος να λειτουργήσει το λιμάνι, ξεχνούν ότι και στο παρελθόν στα πλαίσια της λειτουργίας της δημοτικής κοινωφελούς ΔΕΠΑΚΑΒ του τότε Δήμου Καμένων Βούρλων το μοντέλο αυτό είχε αποτύχει.






1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΙΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ; ΚΑΜΙΑ. ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΘΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΜΠΕΙ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΏΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου