Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Σοκ στην Ελάτεια - Αυτοκτόνησε μπροστά στη μάνα της





49χρονη καθηγήτρια αυτοκτόνησε μπροστά στη μάνα της με τραγικό τρόπο. Το τραγικό συμβάν έγινε  σήμερα το πρωί στην Ελάτεια Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για μια καθηγήτρια Αγγλικών, η οποία δίδασκε στο Γυμνάσιο της γειτονικής Τιθορέας.

Στις 7:00΄ το πρωί οι κραυγές της τραγικής μητέρας σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι. Όταν οι γείτονες έτρεξαν σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η 49χρονη είχε πάρει ένα μαχαίρι με το οποίο αρχικά έκοψε τις φλέβες στα χέρια της. Στη συνέχεια έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της και έκοψε την καρωτίδα. Μάλιστα ένας από τους γείτονες είπε ότι το έκανε μπροστά στη μητέρα της. Σύμφωνα με μαρτυρίες το δωμάτιο είχε παντού αίματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, στο σπίτι της οικογένειας διέμεναν τον τελευταίο  καιρό η  μητέρα και η κόρη της αφού ο ηλικιωμένος πατέρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται εδώ και καιρό σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Ελάτειας η κόρη αν και δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, παρουσίαζε όμως μια εσωστρέφεια που την είχε σχεδόν απομονώσει από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον της περιοχής.
  
Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη δεν ήταν παντρεμένη και γενικά ήταν ένα άτομο κλεισμένο στον εαυτό του.

Πριν ένα μήνα περίπου έπεσε έξω με το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Το αυτοκίνητο όμως  έπαθε μεγάλη ζημιά και αυτό της είχε "στοιχίσει" πάρα πολύ, έλεγαν άτομα που ήξεραν την 49χρονη καθηγήτρια.

Η είδηση όπως είναι φυσικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου