Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

2ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ


4 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το σχόλιο σου. Φαίνονται ξεκάθαρα ο διαβήτης και ο κανόνας (χάρακας αν δεν το ξέρεις σαν κανόνα)! Τι άλλο θα ακούσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι οπως θετεις το σχολιο σου,φαινεται πως τωρα εμαθες οτι ο χαρακας λεγεται και κανονας και το εχεις με χαρα,γι αυτο και το γραφεις χωρις να στο ζητησει κανεις.. Αν μελετησεις τωρα τα μασονικα συμβολα περα των γεωμετρικων σχηματων(που μολις εμαθες)θα δεις πρωτη και καλυτερη την πυραμιδα παντου!!

      Διαγραφή
  3. Όλα τα διακρίνεις εσύ! Είσαι ταλέντο μεγάλο! Και τι μεγάλη χαρά που πήρα για τον κανόνα δεν λέγεται! Από το δημοτικό που πήγαινα και το έμαθα έχουν περάσει και 25 χρόνια.
    Όσο για το "Σύμβολο της Τεκτονικής Στοάς των Μασόνων" (όπως πολύ τεκμηριωμένα το είπες και το ανάλυσες ακόμα περισσότερο στο δεύτερο σου σχόλιο, αυτό γεννά πολλές υποψίες) μάθε λοιπόν ότι είναι το έμβλημα του ΔΣΕ ( Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδος) για τον οποίο γίνεται η εκδήλωση. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ελπίζω να μη υποστηρίζεις την αρχική σου άποψη ακόμα. Νομίζω ότι σε κάλυψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου