Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Συνάντηση Δ/κτη & Υποδ/κτη του ΟΑΕΕ με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας




Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2016 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας μεταξύ του Δ/κτη & Υποδ/κτη του ΟΑΕΕ κ. Δ. Τσακίρη & Δ. Χριστοφορίδη αντίστοιχα, με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. 

Από πλευράς Επιμελητηρίου παρέστησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Κ. Ψειρόπουλος, ο Οικ. Επόπτης κ. Θ. Κυρίτσης & ο Γ. Γραμματέος κ. Ν. Ζιάκας. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση συζητήθηκαν τα πάγια αιτήματα του επιχειρηματικού  - επαγγελματικού κόσμου σχετικά με τον ΟΑΕΕ. 

Θέματα σχετικά με τη ρύθμιση των καθυστερούμενων εισφορών των ασφαλισμένων, το κρίσιμο ζήτημα των παλαιότερων οφειλών με ταυτόχρονο διαχωρισμό από την τρέχουσα εισφορά καθώς και το διαχωρισμό του ασφαλίστρου υγείας με αυτό της σύνταξης. 

Οι επικεφαλής του Οργανισμού ήταν ενήμεροι για τα περισσότερα ζητήματα και τόνισαν ότι και ο Οργανισμός έχει αποστείλει προτάσεις για το υπό διαμόρφωση ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου