Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΟΥ ΑΝΘΗΛΗΣ

Προχωρούν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Λαμία  την Τετάρτη

  
 Εχθές 18/3 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Πανελλαδικής επιτροπής των Μπλόκων με την συμμετοχή των 68 μπλόκων που συντονίσαμε  από κοινού την αγωνιστική μας δράση στην τελευταία αγροτική κινητοποίηση. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης: για τα αποτελέσματα του αγώνα μας στα μπλόκα, την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης μας, που συνεχίζεται με διάφορες μορφές, την προετοιμασία της οργανωμένης μετάβασης μας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος στο απεργιακό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση στη Βουλή το Ασφαλιστικό, την ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος, ώστε ν' ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες των νέων αγώνων, αποφασίσαμε:

Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μάρτη να πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις συντονισμένες και συγχρονισμένες στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ σε όλη την χώρα.

Τα βασικά αιτήματα είναι:
Ø  
Να μας αποπληρωθούν άμεσα όλα τα χρωστούμενα από επιδοτήσεις/ ενισχύσεις, επιστροφές ΦΠΑ και φόρου πετρελαίου κ.α., καθώς η νέα καλλιεργητική περίοδος ξεκίνησε και δεν έχουμε τα χρήματα που χρειάζονται για τα έξοδα καλλιέργειας.

Ø   Να μην γίνονται παρακρατήσεις από τις επιδοτήσεις/ ενισχύσεις και τις επιστροφές για χρέη μας στην εφορία, στις τράπεζες, τον ΕΛΓΑ, τον ΟΓΑ και να μην εφαρμοστεί η απόφαση της ΕΕ και της κυβέρνησης για επιστροφή των αποζημιώσεων που πήραμε, μετά από σκληρούς αγώνες στα μπλόκα, το 2008 – 2009, με το λεγόμενο “πακέτο Χατζηγάκη”.
  
Στην Φθιώτιδα θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Λαμία την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μικρομεσαίους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά, προκειμένου να ανατρέψουμε όλες αυτές τις πολιτικές που μας οδηγούν στον αφανισμό και την εξαθλίωση.

Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του οργανωμένου αγώνα μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους όπου υπάρχουν και την δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν και η αγωνιστική συμπαράταξη μας με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα του χωριού και της πόλης, που δίνει μεγαλύτερη δύναμη, δυναμική και προοπτική στον αγώνα.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου