Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Παρέμβαση περιφερειακού συμβούλου Απόστολου Γκλέτσου για Πρόσφυγες και Θερμοπύλες




Στο Περιφερειακό Συμβούλιο παρενέβη με ομιλία του για την απόφαση φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΛΗΝΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Απόστολος Γκλέτσος.

Κατά την παρέμβασή του ο κ. Γκλέτσος ανέφερε:
  
«Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος έχουμε συζητήσει πάρα πολλά θέματα. Ένα από αυτά ήταν και η αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών των Θερμοπυλών και απαντήσατε ότι ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, και βλέπουμε σήμερα πως  χωρίς συζήτηση, χωρίς να ακουστεί  η τοπική κοινωνία αξιοποιείται!!!!!  με τον καλλίτερο τρόπο το ξενοδοχείο και τα λουτρά Θερμοπυλών στέλνοντας εκεί τους λαθρομετανάστες.

Αυτό που έκανε ο εφιάλτης, που έφερε δηλαδή τους βαρβάρους και πρόδωσε τον Λεωνίδα και την τότε Ελλάδα , έτσι και εσείς σήμερα φέρατε τους λαθρομετανάστες στην Λαμία, στην Φθιώτιδα, στην Στερεά Ελλάδα  χτυπώντας πισώπλατα τους δημότες αλλά και ένα ολόκληρο έθνος.

Κύριοι περιφερειακοί σύμβουλοι σας ρωτώ, δεν υπάρχει ένας Έλληνας ανάμεσά σας, δεν βλέπει ένας τον κίνδυνο, δεν βλέπετε τι πάνε να κάνουν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις?

Και εσείς με την ανοχή σας και την σιωπή σας διευκολύνετε τον αφελληνισμό και τον κατακερματισμό του Ελληνικού κράτους.

Ποιος κοίταξε τον Έλληνα άνεργο, τον Έλληνα άστεγο, τον Έλληνα που δεινοπαθεί στα χρόνια της λιτότητας που έφεραν οι κυβερνήσεις σας.

Ο ανθελληνικός και εθνομηδενιστής ΣΥΡΙΖΑ με την θολώδη και ψεύτικη πολιτικάντικη ιδεολογία του κάνει αυτό που του λένε τα αφεντικά του, που πριν κάποια χρόνια τα προπηλάκιζε λεκτικά.  ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, και την Ευρώπη γλείφει (την Μέρκελ, τον Σόιμπλε..)  και το ΝΑΤΟ το έφερε εν καιρώ ειρήνης στο Αιγαίο μας χωρίς κανένα σχέδιο και με απρόβλεπτες διαστάσεις στα Εθνικά μας Ζητήματα.

Μετά τις εισαγγελικές πιέσεις στις Αγροτικές κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να θέσει την χώρα μας σε κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης.

Το συστημικό και πάντα φιλοκυβερνητικό σταλινικό  ΚΚΕ επειδή πλέον είναι και με τον χοροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ  προτείνει να φιλοξενούμαι  αυτούς που θέλουν να καθίσουν εδώ, όχι αυτούς που θέλουν να φύγουν.

Σε εσάς τους δήθεν Δημοκράτες, τους δήθεν θεματοφύλακες του Συντάγματος, στους δήθεν Δεξιούς, τους Νεοδημοκράτες δεν υπάρχει ένας που θα αντιταχτεί στην Νεοφιλελεύθερη πολιτική, δεν υπάρχει ένας  να αντιταχτεί στην Παγκοσμιοποίηση . 

Δεν υπάρχει μέσα σας, δεν υπάρχει σε κανέναν από εσάς η λέξεις Παράδοση, Ήθη, Έθιμα, Θρησκεία, Κοινωνική Συνοχή, τόσο πολύ σας έχει διαβρώσει η πολιτική, η εξουσία και η οικονομική ρεμούλα. 

Όλα στην ζωή δεν λύνονται με το χρήμα, δεν λύνονται με αντισταθμιστικά οφέλη ( και εδώ ταιριάζει η παράφραση από τον Καβάφη – οι βάρβαροι και δώρα φέροντες), θα σας χρυσώσουν και πάλι το χάπι?

Μόνο εμείς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βλέπουμε το σχέδιο που είναι σε εξέλιξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια? 

Μόνο εμείς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλουμε να υποβιβαστεί το Πολιτιστικό, το Κοινωνικό, το Θρησκευτικό και το Εθνικό επίπεδο του κάθε Έλληνα? Και αυτό μας κάνει απάνθρωπους, μας κάνει ρατσιστές, μας κάνει φασίστες?

Θα πέσουμε στην παγίδα του τραγικού ευρωβουλευτή Κύρτσου, Που λέει ότι Ανθρωπισμός είναι η Ενσωμάτωση τον λαθρομεταναστών? 

Είστε πολιτικά και Ηθικά έκθετη, Είστε αναξιόπιστοι, δεν μπορεί να σας εμπιστεύεται κανένας.

Να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Είστε όλοι συνυπεύθυνοι σε αυτή την Ανθελληνική ενέργεια και συμπράττετε, αλλά ταυτόχρονα υλοποιείται με τον καλλίτερο τρόπο τα σχέδια των πολιτικών και οικονομικών τυχοδιωκτών, όπως του Κίσινγκερ, του Σόρος…

Αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού Λαού να τις κρίνει και να τις Απορρίψει». 


7 σχόλια:

  1. Σωστα τα λεει ο γκλετσος,αλλα... βριζει τους πολιτικους μας που γλειφουν την μερκελ κ τον σοιμπλε και απο την αλλη πλευρα οι ιδιοι οι χ.α ασπαζονται τους ναζιστες με αρχηγο τους τον αρχιναζιστη σοιμπλε.ζωντανο παραδειγμα το τατουαζ του κασιδιαρη με την σβαστιγκα στο μπρατσο του.αρα κι εσεις ιδιοι φαινεστε και λιγο χειροτεροι με αυτους που βριζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ' ΣΒΑΣΤΙΓΓΑ' ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ... Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ...

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ; ΑΣΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΗΡΘΡΕ ΩΣ ΕΜΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ. ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ.ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,(ΖΩΟΔΕΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ) ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΟΡΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΙΧ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥ ΡΙ ΖΑ - ΑΝ ΕΛ . ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρος και ΆναρχοςΔευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

      Η σβάστικα είχε χρησιμοποιηθεί από αρκετούς πολιτισμούς.

      διάβασε λίγο παρακάτω να δεις τι εστί...
      http://www.mixanitouxronou.gr/svastika-itan-iero-simvolo-istoria-12-000-eton-alla-o-chitler-tin-ekane-simvolo-tou-nazismou-ke-tou-thanatou/

      Όσο για αυτό που λες ότι γουστάρεις τον ναζιστή φαίνεται καθαρά ότι είσαι και εσύ ενας φιλοναζιστής.

      ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου