Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Συνάντηση Σαρακιώτη με εκπροσώπους του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Οικογενειών Ν.Φθιώτιδος




Το Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη επισκέφθηκαν το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016, οι κ.κ. Δημήτριος Γώγουλας και Δημήτριος Αραμπόπουλος, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, αντίστοιχα, του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Οικογενειών Ν. Φθιώτιδος, μαζί με το νομικό σύμβουλο του Συλλόγου κ. Ζαχαρία Χαλβατζή.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν διεξοδικά το Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι σήμερα, αλλά και για την πολύπλευρη δράση τους προς την κατεύθυνση στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών. 

Κατά τη συζήτηση ετέθησαν ως θέματα, που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες, το φορολογικό καθεστώς που διέπει τους πολυτέκνους, οι  μετεγγραφές των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών φοιτούντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα εισοδηματικά κριτήρια, που έχουν τεθεί για τη δωρεάν διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων σε πολύτεκνες οικογένειες, καθώς και η χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων. 

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έκαναν ιδιαίτερη μνεία και ανέπτυξαν εκτενώς στον κ. Σαρακιώτη το πάγιο αίτημά τους για την προώθηση του διορισμού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση των αδιόριστων εκείνων πολύτεκνων εκπαιδευτικών, που είχαν θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού τους με βάση το προϊσχύσαν ευνοϊκότερο για τους πολυτέκνους νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο, εν συνεχεία, καταργήθηκε, αφήνοντας πολύτεκνους εκπαιδευτικούς με θεμελιωμένα δικαιώματα ανέργους, δημιουργώντας αδικία σε βάρος τους, όχι μόνο αφού τους στερούσε τη δυνατότητα διορισμού τους βάσει του ειδικού πίνακα σε μόνιμες θέσεις αλλά, εν τοις πράγμασι, και ως αναπληρωτών. 

Ο κ. Σαρακιώτης δεσμεύτηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του Συλλόγου, τα μέλη του οποίου, μαζί με τους λοιπούς πολυτέκνους όλης της χώρας, σε οικονομικά ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες στηρίζουν την ελληνική κοινωνία συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου πολυδιάστατου φαινομένου της υπογεννητικότητας. 

Τέλος, ο κ. Βουλευτής επεσήμανε ότι η πολιτεία έχει τη βούληση να συνδράμει, κατά το δυνατόν, τους πολυτέκνους στο δύσκολο αγώνα, που καταβάλλουν, και δήλωσε ότι τίθεται στη διάθεσή τους για την προώθηση κάθε δίκαιου αιτήματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου