Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Θέμα προ ημερησίας διάταξης στο Δ.Σ. ζητά η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ για κινητοποιησείς ενάντια σε ασφαλιστικό- φορολογικό

Ο Δήμος μας να συμβάλλει στη στήριξη των κινητοποιήσεων, αλλά και να συμμετέχει ενεργά σε αυτές, ζητάμε το θέμα να συζητηθεί εκτός Η.Δ. στο Δ.Σ.



28/3/2016

ΠΡΟΣ:                                           
1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ                 
2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Κύριε   Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε,

Η οικονομική καπιταλιστική κρίση, τα δυσβάσταχτα μέτρα που εφάρμοσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις, η Ε.Ε, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ με τα μνημόνια, έχουν οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα τα λαϊκά νοικοκυριά και ένα μεγάλο μέρος αυτών σε μεγάλη φτώχεια. 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με βάση το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε με τους εταίρους και συμμάχους της, έχοντας εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη και ψήφο των περισσότερων κομμάτων, ετοιμάζεται να φέρει στη βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό- φορολογικό.

Αν το νομοσχέδιο αυτό ψηφιστεί, με τα νέα μέτρα που προβλέπει, θα είναι ταφόπλακα για την Κοινωνική Ασφάλιση, θα οδηγήσει σε γενικευμένη φτωχοποίηση τον λαό μας.

Αυτό είναι αιτία πολέμου για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για αυτό μια πρώτη απάντηση έδωσαν με την μεγαλειώδη 24ωρη απεργία της 4-2-2016, τις μεγάλες συγκεντρώσεις τους, τα συλλαλητήρια.

Όλα τούτα καθυστέρησαν τα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά η μάχη είναι σε εξέλιξη.

Στην κατεύθυνση να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο πολλά σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες εργαζομένων, αγροτών, επιστημόνων κλπ. έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία για τις μέρες που θα πάει για ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο λαιμητόμος.

Προκειμένου ο Δήμος μας να συμβάλλει στη στήριξη των κινητοποιήσεων του λαού, αλλά και να συμμετέχει ενεργά σε αυτές, ζητάμε το θέμα να συζητηθεί εκτός Η.Δ. στο Δ.Σ. της 31-3-2016.                                                                        


 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ            
                                                                                   
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ                 


 ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ              

 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ        

ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ              



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου