Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μαλεσίνα: Επίθεση στον cameraman του Star (video)



Αν ρωτήσει κανείς, ποιό μέσο ενημέρωσης παρακολουθεί ανελιπώς το τοπικό ποδόσφαιρο στην Στερεά Ελλάδα για περισσότερα από είκοσι χρόνια, η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη παρά μόνο μία: Το Star Κεντρικής Ελλάδας. 23 χρόνια σταθερά και αδιάκοπα, οι αθλητικοί συντάκτες, οι εικονολήπτες, οι τεχνικοί τηλεόρασης αλλά και εθελοντές συνεργάτες των τοπικών κοινωνιών, βρίσκονται στα γήπεδα και συμβάλουν στην αθλητική ενημέρωση του Σαββατοκύριακου για όλους τους φιλάθλους.

Όλα αυτά τα χρόνια, εμείς εδώ στο Star, αντλούμε δύναμη από τους τηλεθεατές μας, τους ακροατές μας και τους αναγνώστες μας, που μας σέβονται και εκτιμούν την δουλειά μας στο αθλητικό ρεπορτάζ, την διαχρονική συνέπειά μας, τον επαγγελματισμό μας και τις αντοχές μας.
  
Δυστυχώς όμως, ανάμεσα σε όλο το φίλαθλο κοινό, υπάρχουν και λίγοι -πολύ λίγοι- που δεν έχουν την ίδια άποψη, ούτε την ψυχική δύναμη να διαχωρίσουν τον οπαδό από τον εργαζόμενο, όταν και οι δύο βρίσκονται στην ίδια κερκίδα.
Κάτι τέτοιο συνέβη και στο ντέρμπυ της Μαλεσίνας με τον Ολυμπιακό Λαμίας. Κάποιοι νταήδες επιτέθηκαν άνανδρα στον εικονολήπτη του Star Κεντρικής Ελλάδας μετά το τέλος του αγώνα. Τον προπηλάκησαν, του έσπρωξαν την κάμερα και τελικά του έριξαν γροθιά στο στομάχι!!
Μετά από αυτό το γεγονός, περιμένουμε την τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής, της γηπεδούχου ομάδας Α.Ε.Μαλεσίνας 2008 και όποιου άλλου θεσμικού οργάνου θεωρεί ότι μπορεί να παρέμβει αυτεπάγγελτα.


3 σχόλια:

  1. ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΗΝΥΣΗ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνθρωποι γκα γκα γκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι είναι 200 χρονια πίσω.Όσο και να προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου