Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αναφορά Σαρακιώτη για την κατάσταση του Γ.Νοσοκομείου Λαμίας και των δομών υγείας του Ν.Φθιώτιδος




Υπ’ όψιν του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθού, έθεσε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας στο Νομό Φθιώτιδος, ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης. 

Με την Αναφορά, που κατέθεσε στη Βουλή την Τρίτη, 15/3/2016, ο Βουλευτής καλεί το αρμόδιο Υπουργείο να τοποθετηθεί άμεσα στα ζητήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι, αναδεικνύοντας τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, τα οποία και συνίστανται πρωτίστως στην έλλειψη Διοικητή και Αν. Διοικητή, καθώς επίσης και στο θέμα της κατά το δυνατόν περαιτέρω ενίσχυσης σε επίπεδο ανθρωπίνων πόρων.
    
Επιπροσθέτως, μέσω της αναφοράς, επανατίθεται το θέμα που έχει ανακύψει με την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς εκκρεμεί η δρομολογημένη διαδικασία πρόσληψης του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού, προκειμένου να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της. 

Τέλος, δίδεται έμφαση και στην ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού, μιας και είναι εκπεφρασμένη η θέση της κυβερνήσεως για οικοδόμηση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στα πλαίσια της πλήρους ανάταξης του χώρου της υγείας και της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου