Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Διανομή τροφίμων - στήριξη σε 250 οικογένειες με κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα


Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ με ευαισθησία και ευθύνη προς τους οικονομικά   αδύναμους   πολίτες  με το  ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  και σε συνεργασία με το   ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  (Πρόνοιας) και με τα κατά τόπους προγράμματα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, θα διανείμει τρόφιμα σε 250 οικογένειες του Δήμου Λοκρών,  με σκοπό τη στήριξη τους.
      
Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν κατ οίκον από τους εργαζόμενους των προγραμμάτων βοήθεια στο σπίτι, όλων των περιοχών του Δήμου.  
       
Στόχος του  Δήμου  είναι να στηρίξει με τέτοιες επαναλαμβανόμενες κοινωνικές δράσεις το εισόδημα  των δημοτών που αντιμετωπίζουν κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα.
     
Η αξιολόγηση ατόμων και οικογενειών του πληθυσμού συνεχίζεται και η κοινωνική χαρτογράφηση επιδέχεται επανεκτιμήσεις.
    
Ο Δήμος Λοκρών δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο και στην κοινωνική προστασία, θα συνεχίσει με δράσεις υποστήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται για διαφόρους λόγους αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα.


5 σχόλια:

  1. AS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΙΟΥΛΗ Η ΚΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 2500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ. ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην προσπάθεια και στις πρωτοβουλίες του νομικού προσώπου κοινωνικής προστασίας. Τώρα όσο για τα σχόλια νομίζω ότι είναι περιττά και καλά θα κάνουν αυτοί που τα γράφουν να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες που δίνουν ζωή και χαρά σε συνανθρώπους μας που λόγο της κρίσης το έχουν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ π.χ. ΤΟΝ κ. ΚΟΛΟΒΟ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ... ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ. ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ;! ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

      Διαγραφή
  4. AYTO LEME ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ: ΕΓΩ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ ΟΜΩΣ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου