Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών η ιατρός Μαρία Γεωργοπούλου

Ο κύβος ερρίφθη... 
  
Η Υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών κα Γεωργοπούλου όπως φαίνεται κατορθώνει να συσπειρώνει γύρω της, τα στελέχη και κυρίως τον κόσμο του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου, αλλά και να επιχειρεί άνοιγμα και προς τους άλλους χώρους, για την επανεκκίνηση του Δήμου Λοκρών σε όλα τα επίπεδα.

Με τη δυναμική της η κα Γεωργοπούλου, ως νέα και άφθαρτη πολιτικός και επιστήμων, έχει τη δυνατότητα να εκλεγεί ακόμη και από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πράγμα που θα εξαρτηθεί βέβαια κι από τον αριθμό των εκλογικών συνδυασμών που τελικά θα κατέβουν στις εκλογές. 


10 σχόλια:

  1. Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι κι από την πρώτη Κυριακή,το θέμα είναι τι θα κάνει ο Λιόλιος την δεύτερη Κυριακή ,θα ψηφίσει Σκαμπερδόπουλο ή Γεωργοπούλου? γιατί όπως φαίνεται αυτοί οι δυο θα είναι στον β΄γύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας τρελάνετε φαίνεται.Με ποιον θα πάει στον δεύτερο γύρο.ΤΣΟΥΡΤΟΣ έξω ,ΚΟΛΟΒΟΣ έξω, ΛΙΑΤΣΟΣ έξω,ΖΕΚΕΝΤΕΣ έξω,ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ έξω,ΑΝΕΣΤΗΣ έξω,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ έξω,ΓΛΟΥΣΤΙΑΝΟΣ έξω ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ έξω ,ΡΑΠΤΗΣ έξω,ΦΑΡΦΑΛΑΣ έξω ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ έξω,ΚΥΡΙΑΖΗΣ έξω .ΛΟΥΚΑΣ εξωΠΑΙΣΙΟΣ έξω,ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ έξω .ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ εξω και.και.και!!!!!!!!!!!!!!!
    Και συνεχίζουμε ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα,ΠΑΣΣΑΣ μέσα,ΚΑΤΣΑΡΟΣ μέσα,ΧΑΣΙΩΤΗΣ μέσα,ΜΠΛΑΚΙ μέσα,ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ μέσα. και,και,και,και!!!!!!!!!!!!!
    Φοβούμαι ότι μέχρι και ο Ρούσσης θα την ξεπεράσει.Για αυτο ας αποφασισει απο τώρα ποιον θα στηρίξει την δεύτερη Κυριακή.Μην της έρθει απότομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι στον δεύτερο γύρο θα περάσει ΛΙΟΛΙΟΣ και ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ.Ο Αγγελουσης θα στηρίξει Λιόλιο και Γεωργοπούλου Σκαμπερδοπουλο.Αναλογως τα ποσοστά του καθενός θα εκλεγεί ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία ..... προσοχή στον υπόγειο πόλεμο κάποιων στελεχών ΝΔ παλαιάς κοπής, (Λιβανατα κλπ). Οι νέοι στηρίζουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΑΦΤΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου