Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημήτρη Σαμαρά


Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ» στις περιφερειακές εκλογές του Μάη 2014 στην Π.Ε. Φθιώτιδος αποτελεί έμπρακτη εκδήλωση της αγωνίας μου για την πορεία και της περιφερειάς μου αλλά και της χώρας γενικότερα.

Ως συνδικαλιστής έχω καταγγείλει τη συντελούμενη εκτροπή από τη συνταγματική νομιμότητα και την μετατροπή της δημοκρατίας, αρχικά σε κλεπτοκρατεία και πλέον σε χρεοκοπία.

Θεωρώ ότι έχω χρέος να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου μέσα από ενεργή πολιτική δράση για να συμβάλλω στην ανατροπή της μνημονιακής υποτέλειας.


Κάθε ψήφος σε υποψήφιους άλλων συνδυασμών με επικεφαλής εκπροσώπους της συγκυβέρνησης θεωρείται νομιμοποίηση των εφαρμοζόμενων πολιτικών και συγκατάβαση για τη συνέχισή τους.

AN ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Με εκτίμηση

Δημήτρης Σαμαράς

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ τις 18/4 για την ΛΟΚΡΙΔΑ και ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ,ώστε να ΑΛΛΑΞΟΥΝ οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ προς ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 0ΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ. ΑΛΩΣΤΕ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΕΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία φίλε Δημήτρη. Πράγματι θα έκανες περίπατο αν ήσουν υποψήφιος Δήμαρχος αλλά σεβαστή η απόφασή σου να είσαι υπ.περιφ. σύμβουλος. Και εκεί περίπατο θα κάνεις, η Λοκρίδα σε στηρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη επιτυχια Δημητρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΗ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ 'ΤΖΑΚΙΑ' ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία και έχεις τον τρόπο να κάνεις πολλά για την Λοκρίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη καλή επιτυχία.Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι θα σε στηρίξουμε γιατί πιστεύουμε σε σένα.Έχεις αρετές που πρέπει να τις μεταδόσεις.Η Λοκρίδα σε χρειάζεται.
    Δ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου