Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Δημήτρης Σαμαράς από τη Λοκρίδα υποψήφιος με τον Βαγγέλη Αποστόλου


Τους πρώτους 14 υποψήφιους του συνδυασμού του για την περιφερειακή ενότητα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου τονίζοντας πως αυτοί μαζί με όσους στην συνέχεια ανακοινωθούν και τους πολίτες τον Μάϊο πρέπει να αλλάξουν την τροχιά της περιφέρειας.
Μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν από τον κ. Αποστόλου είναι και αυτό του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης κ. Δημήτρη Σαμαρά.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν απόψε είναι:  
  1. Βέττας Δημήτρης
  2. Βούλγαρης Αλκιβιάδης
  3. Γιδαράκος Ηλίας
  4. Γαληροπούλου Μίνα
  5. Γιώτας Κώστας
  6. Γρεβενίτης Θωμάς
  7. Κούτρας Γιάννης
  8. Μανιώτης Γιώργος
  9. Μιχαήλ Μαρία
  10. Μιχελής Θανάσης
  11. Μπακαλέξης Θανάσης
  12. Πετρόπουλος Χρήστος
  13. Σαμαράς Δημήτρης
  14. Σταματόπουλος Δημήτρης

9 σχόλια:

  1. Δημήτρη καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ανοιγμα στο ΠΑΣΟΚ απο τον ΣΥΡΙΖΑ ειναι προφανεές ,πρώτα ο αρχιπασόκος Τιμπλαλέξης και μετά τα μισά ονόματα που βλέπουμε στην ανακοίνωση και σκέψου μόνο 14 σε ολοκληρο νομο!....ο Σαμαρας ,ισως ειναι ο μοναδικος αριστερος σοσιαλιστης που ομως δεν ταιριάζει στον αριστεριστικο απο την μια και τον αυριανιστικο απο την αλλη ΣΥΡΙΖΑ ...σαν Λοκρο του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή ,προσωπική επιτυχία!το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ. ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΑΛΛΑ... ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ"; ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΑνώνυμοςΠέμπτη, Απριλίου 10, 2014
      Δεν ξέρεις που δεν ξέρεις, δεν ρωτάς κιόλας!
      Ανακοινώθηκαν 14 από τους 21 και οι 10 είναι κομματικά μέλη/στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και όχι όλοι "πρώην ΠΑΣΟΚ", όπως θέλετε να συντηρήτε το παραμυθάκι! Και για του λόγου του αληθές, πες μου αυτοί που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, και δε γουστάρουν μνημόνια και φασισμό, που θα πηγαίναν? Τι θα ψηφίζαν? Κοιτάξτε πρώτα τις "καμπούρες" τις δικές σας, που ονοματίζετε του ΧΑυγίτες, ως αγανακτισμένους και όχι ως "πρώην ΝΔτες", γιατί το 90% των ΧΑυγούλων είναι πρώην ΝΔ!
      Το θέμα είναι ότι ένας αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Δημήτρης ο Σαμαράς, είναι υπόψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο μας να τον εκλέξουμε και να μην κάνει για άλλη μια φορά κουμάντο η Λαμία!
      Φίλε Δημήτρη, καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    3. Όντως μπορεί οι 10 να ανηκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.Ομως δεν μας λέτε απο που θα αντλήσουν ψήφους.Μηπως απο το 3-4% που έπαιρνε το κόμμα.Ας είναι καλά τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ.Ολοι εγκατέλειψαν το καράβι οταν είδαν ότι δεν είχε μάσα.Αυτοι που έχουν μείνει είναι οι ιδεολόγοι και αυτοι που πίστεψαν στην αλλαγη.Ο κος Σαμαράς δεν νομίζω να ανηκει σε αυτη την κατηγορία.Τριαντα χρόνια ήταν με το Πασοκ ,τώρα είδε ότι έγιναν λάθη;Μου φαίνεται ότι και αυτος ανηκει στον σωρό.Και ο κόσμος πλέον δεν τρωει κοτοχορτο αλλα τρωει κάτι τέτοιους.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Κε ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Εσεις λοιπον οι ιδεολογοι του Πασοκ να πατε να ψηφησετε τον Γιαννοπουλο και τον Μητσοτακη.....!!!!!!!!!!!Σας ειδαμε ολους εσας τοσα χρονια πως διαλυσατε το Πασοκ στην Αταλαντη παντα με δυο υποψηφιους -ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΣ -ΛΙΓΔΗΣ,ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΣ-ΛΙΟΛΙΟΣ τωρα και παντα απο πισω ενας πικροχολος Μαμανδρας και ολοι αυτοι που διορισαν παιδια και γυναικες σε τραπεζες και στην Δημαρχια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οσο για τον Σαμαρα καλα εκανε και κατεβηκε με το Συριζα για να μπορουμε ολοι εμεις οι αγνοι Πασοκτζιδες να ψηφισουμε κατα συνειδηση εναν συμπολιτη μας που πραγματικα το αξιζει.ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΛΟΙ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
    ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεα πρόσωπα επιτέλους, να ξηλωθεί η παλιά νοοτροπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Δημήτρη, καλή επιτυχία, καλή δύναμη και.....ετοιμάσου για "γερό στομάχι"!....άξιο απορίας μου, είναι το γιατί "κατεβαίνεις" περιφερειακά κι όχι τοπικά, καθότι γνωρίζω πως έβαλες την υπογραφή σου σε μια "τοπική κίνηση πολιτών", η οποία, τι γίνεται, ισχύει, θα συμμετέχεις κι εκεί ως υποψήφιος?....πάντως, μπράβο σου γιατί είσαι από τους μοναδικούς ανθρώπους της πόλης μας που ενδιαφέρεσαι ενεργά και μάλιστα χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και ανταλλάγματα! Είσαι Άνθρωπος παράδειγμα προς μίμηση, ανεξαρτήτου της επιτυχίας ή αποτυχίας του συνδυασμού σου. Και πάλι καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου