Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ!!! Καταγγελία του "Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ" για τα πρωτοφανή επεισόδια από τους οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ στη Θήβα



 Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 

Καταγγέλλουμε την επίθεση από οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ που δέχτηκαν η αποστολή των παικτών και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από την στιγμή που έφτασαν στο κλειστό της Θήβας για τον προγραμματισμένο αγώνα για τα play off ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ - ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ του Σαββάτου 12/4.

Συγκεκριμένα:

Το λεωφορείο με τους παίκτες και εκείνο με τους φιλάθλους ανάμεσα στους οποίους και γονείς των αθλητών, έφτασαν το κλειστό της Θήβας στις 16:40. Φτάνοντας παρά την αστυνομική δύναμη που υπήρχε, μπήκαν μπροστά στα λεωφορεία συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΚΑΔΜΟΥ, τα κλωτσούσαν, πετούσαν νερά και καφέδες, έβριζαν και χειρονομούσαν με ιδιαίτερη μανία. Μάλιστα ένας από αυτούς χτύπησε τον ένα οδηγό από το παράθυρο που ήταν ανοιχτό και έσπασε και τον καθρέφτη.
Στη συνέχεια τα λεωφορεία οδηγήθηκαν δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο. Οι παίκτες μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο δέχθηκαν βροχή από ύβρεις και μπουκάλια νερού, με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια ύστερα από καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών. Κατέβηκαν και οι φίλαθλοι και κατευθύνθηκαν προς τις κερκίδες του γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο βρίσκονταν οπαδοί του ΚΑΔΜΟΥ οι οποίοι πετούσαν κροτίδες και μπουκάλια νερού-πάγο προς την είσοδο από την οποία επρόκειτο να εισέλθουν οι φίλαθλοι του ΛΟΚΡΟΥ. Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοί μας παρέμειναν έξω από το κλειστό γυμναστήριο. 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν έρθει ακόμη στο γήπεδο ο Κομισάριος και οι διαιτητές του αγώνα. 
Οι παίκτες του ΛΟΚΡΟΥ μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν τη διαδικασία προθέρμανσης ενώ παράλληλα δέχονταν το βρίσιμο, την κινδυνολογία και το φτύσιμο από τους συγκεντρωμένους στην εξέδρα οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ. Αποσύρθηκαν για 10 λεπτά με δική μας πρωτοβουλία στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη εξέδρα. Όταν βγήκαν και πάλι στο γήπεδο να συνεχίσουν την προθέρμανση ακόμη χειρότερο το σκηνικό από την εξέδρα. Σε όλο αυτό το διάστημα έξω από το γήπεδο ομάδα οπαδών του ΚΑΔΜΟΥ βρισκόμενοι εκτός εαυτού έκαναν επιθέσεις στους φιλάθλους του ΛΟΚΡΟΥ με μπουκάλια νερού, πέτρες και σίδερα παρουσία της Αστυνομίας που ήταν αδύνατο να τους σταματήσει.
Κατόπιν όλων αυτών αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε την ομάδα από τον συγκεκριμένο αγώνα για να προστατέψουμε την σωματική ακεραιότητα και υγεία αθλητών και φιλάθλων.
Η ομάδα μας ταξίδεψε μέχρι τη Θήβα για να παίξει μπάσκετ στο γήπεδο αλλά με τη βία και τον χουλιγκανισμό δεν μας το επέτρεψαν.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ 
Συμπεριφορές σαν αυτές δεν προάγουν το άθλημα και τον αθλητισμό. Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν.

Ζήσαμε στιγμές πρωτόγνωρου χουλιγκανισμού και βίας. Όλα ήταν πολύ καλά προσχεδιασμένα και οργανωμένα. Ντροπή στους οργανωτές.

7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ...ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ(γιατί οι παίχτες τουδεν έπαιξαν!) ΓΙΑ ΤΗ "ΝΙΚΗ" ΤΗΣ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ Ο ΛΟΚΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΣΚΟΡΠΙΣΕ" ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 20 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! Ο ΛΟΚΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ...ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ.
    ΚΑΙ ...ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι αγνοούν οτι το Μπάσκετ είναι ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ο βασικός στόχος είναι να το χαίρονται οι αθλητές και οι φίλαθλοί του. Όταν εκλείψει αυτό παύει να έχει σημασία η νίκη ή η ήττα. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙΣ "ΝΙΚΕΣ" ...ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΜΕ 27 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΡΕΤΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πιστεύατε εκεί στον ΚΑΔΜΟ ότι μπορούσατε να κερδίσετε μέσα στο γήπεδο γιατί δεν αφήσατε να γίνει το παιχνίδι κανονικά με τους φιλάθλους του ΛΟΚΡΟΥ μέσα στο γήπεδο, χωρίς βια και εκφοβισμούς! Είκοσι λεπτά έκανε η ομάδα να μπεί στο γήπεδο. Την γυρίζατε από κλειδωμένη πόρτα σε κλειδωμένη πόρτα αφήνοντας την να δέχεται βροχή από μπουκάλια με νερό σε κατάσταση πάγου, πέτρες, σίδερα, ξύλα και οτι μπορεί να φανταστεί κανείς από εξαγριωμένους οπαδούς!
    Οι φίλαθλοι παρόλο που δέχτηκαν το σωματικό έλεγχο μόλις έφτασαν στην είσοδο γι' αυτό δεν μπόρεσαν να μπούν από τα μπουκάλια, τις κροτίδες και τα βαρελότα που εκσφενδονίζονταν από μέσα προς τα έξω από αυτούς ...που είχαν ήδη ελεγχθεί και η Αστυνομία τους γύρισε πίσω!
    Μετά το "κάζο" του προηγούμενου σαββάτου όμως δεν ήσασταν και τόσο σίγουροι φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρος & ΆναρχοςΔευτέρα, Απριλίου 14, 2014

    Τελικά αυτοί οι Θηβαίοι δεν γίνονται ποτέ άνθρωποι ε;

    Τα ίδια κάνανε οι πρόγονοι τους 1000 χρόνια πριν , τα ίδια υιοθετούν και οι νέες γενιές...
    Μπράβο τους , μαζί με κάτι φυλές που δεν μπορούν να εκπολιτιστούν κρατάνε τα σκήπτρα του πρωτόγουν πολιτισμού

    Αραγε έχει πάει εκει το National Geographic να κάνει κανα ρεπορταζ για απολίτιστες φυλές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ!!! ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ....................... Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Μ*****Σ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ύστερα από το ξεβράκωμα που υπέστη η ομάδα του Κάδμου στο κλειστό της Αταλάντης που έχασε με διαφορά 20 πόντων και παίζοντας τα τελευταία λεπτά με το παιδικό του Λοκρού, έφτασε η ώρα να πάρει το αίμα της πίσω με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζει: τη βία και το χουλιγκανισμό εκτός και εντός γηπέδου. Έχετε δίκιο μας νικήσατε, σ' αυτό το κομμάτι υστερούμε. Εμείς έχουμε αθλητικό σύλλογο εσείς σχολές πολέμου. Καλή συνέχεια αλλά να ξέρετε κάποια στιγμή θα βρεθούν κάποιοι να σας το ανταποδώσουν. Η γυναίκα του προπονητή σας να ξεσκονίσει το ράφι για τα ματωμένα τρόπαια γιατί μόνο τέτοια μπορεί να της πάει σπίτι και να της δώσετε κι αυτής ένα γιατί υπήρξε μία εκ των υποκινητών του " πολύ ήρεμου, φιλικού και φιλόξενου περιβάλλοντος" που είχε δημιουργηθεί για να μας υποδεχθούν. Τέλος της εύχομαι αν δεν έχει γιο να αποκτήσει και να της τον πάνε μαυρισμένο από το γήπεδο κάποτε. Γιατί τελικά ότι σπέρνεις θερίζεις. Όσο για τις Θηβαίες μαμάδες που παρέδιδαν μαθήματα ηθικής και διαπαιδαγώγησης στην Αταλάντη να χαίρονται τα καμάρια τους που ήταν στην υποδοχή και ο καλύτερος απ΄ αυτούς είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Έτσι να συνεχίσετε και η "επιτυχία " είναι δεδομένη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου