Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ! - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΑΠΡΙΛΗ!

  
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους,  τη νέα γενιά σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 9 Απρίλη ώρα 10.30 π.μ. στην πλατεία Διάκου.

Μέσα στον πανικό της κατάρρευσης της,  η κυβέρνηση -μαριονέτα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  συνεχίζει τον αυταρχικό της κατήφορο και κορυφώνει την επίθεση της ενάντια στον κόσμο της εργασίας.
   
Μετά το πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων, τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα, το ξεπούλημα των «φιλέτων» του Δημοσίου, την καταρράκωση του δημόσιου συστήματος υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων  με το επαίσχυντο πολυνομοσχέδιο-μνημόνιο που ψήφισαν την Κυριακή 30 Μαΐου  επιχειρούν να ισοπεδώσουν και τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα  με μια σειρά από νέα βάρβαρα μέτρα: περαιτέρω μείωση των επικουρικών συντάξεων, κατάργηση τριετιών, επέκταση του σκλαβοπάζαρου της ενοικίασης των εργαζομένων, νέες απολύσεις εργαζομένων, κατάργηση κοινωνικών πόρων των Ταμείων, ισοπέδωση επαγγελματικών τάξεων,  απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, σκανδαλώδες «ξεπούλημα» σε εξευτελιστικές τιμές των τραπεζών σε ντόπιους ολιγάρχες και σε ξένα κερδοσκοπικά funds.
  
Μέχρι εδώ! Απέναντι σε αυτήν την πολιτική που μετατρέπει την χώρα μας σε αποικία χρέους και ανέργων είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να αντισταθούμε και να αντεπιτεθούμε, προκειμένου ο κόσμος της εργασίας να πετύχει την ανατροπή που τόσο ανάγκη έχει αυτός ο τόπος. Οι αγώνες των εργαζομένων, μαζικοί και νικηφόροι, θα ανοίξουν τον δρόμο για το ελπιδοφόρο αύριο: για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την θηλιά του χρέους και των μνημονίων, για μια κοινωνία δημοκρατική και δίκαιη, όπου θα κυριαρχούν οι ανάγκες των εργαζομένων και όχι η καταστροφική βουλιμία του κεφαλαίου.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ  24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

34 σχόλια:

  1. Αρχηγοί ας δουλεύατε στον ιδιωτικό τομέα και θα σας έλεγα εγώ αν θα κάνατε απεργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
    ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ (ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ 3% ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΡΟΛΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ.ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΣΑΣ ΚΟΛΠΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ
    ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ.ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΤΟΝ ΑΡΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι παρακρατος χρειαζεται αυτος ο τοπος....

      Διαγραφή
    2. Μαύρος & ΆναρχοςΔευτέρα, Απριλίου 14, 2014

      Εσύ είσαι λίγο περισσότερο ευφυής από ένα μαρούλι που θεωρείς τον Μπαλτάκο και τον Κασιδιάρη άτομα που θα σώσουν αυτόν τον τόπο.

      Μόνο και μόνο που ασχολείται με πολιτική (αν ασχολείσαι) και έχεις αυτήν την άποψη καταλαβαίνω γιατί βασιλεύει ακόμη σε αυτόν τον τόπο η βλακεία και η κουτοπονηριά!

      Διαγραφή
    3. Είδαμε και εσάς ανθρωπάκια των τιμολογίων.Καλυτερα βλακας παρά απατεώνας και παράσιτο του τόπου Φτάσατε τον τόπο μας στον πάτο ,τον εξευτελίζεται κάθε μέρα.Ο κόσμος πλέον πονηρεψε.Τα κορόιδα πέθαναν.Θα τιμωρούνται πλέον όλοι όσοι κατέστρεψαν τις ζωές μας..

      Διαγραφή
  4. Νομίζω ότι είναι λίγο δυσκολο να ανατρέψετε τα μνημόνια τους απο τον δρομο.Και ξέρετε γιατι;Γιατι πάντα το ΣΥΡΙΖΑ ήταν αριστεροί του σαλονιού.Αντιθετως με το ΚΚΕ που έχει αποδείξει ότι αποτελείται απο αληθινούς αγωνιστές.Α συγγνώμη ξέχασα και τους αριστερούς γιαλατσι του Κουβέλη.Τι να πει κανείς και για αυτους;Σήμερα είναι, αυριο σίγουρα δεν θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μνημονια θα τα ανατρεψει ,ειτε ετσι ,ειτε αλλιως ο λαος! Η Αριστερά μπορεί να χωρίζεται σε κόμματα ,αλλα ο κοσμος της ειναι ενωμενος και ολοι μαζι ενάντια στα μνημόνια και στην ΧΑ και τους φασίστες ,ξεκινωντας απο το ΚΚΕ ,μετα το ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγοντας στην ΔΗΜΑΡ. Ενω η δεξια έχει και τους φασίστες της μεσα στο κομμα της,οπως πχ τον Μπαλτακο,Κρανιδιωτη κλπ μικρη αλλα ουσιώδης διαφορα.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΚΕ που φυλούσε περσι στην ψήφιση του μνημονίου με ΜΑΤ και ΚΝΑΤ την βουλή και χτυπούσε μετά τον κόσμο; Αυτοί είναι οι αγωνιστές σου? χαχαχαχα! Απλά τραγικοί...

      Άντε να σταματήσει αυτο το σταλινικό κόμμα να υπάρχει γιατί μόνο ζημιά έχει κάνει, μπας και μπορέσουν τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα να ορθοποδήσουν.

      Γελάει ο κόσμος μέχρι και οι ίδιοι πια με την ξεφτίλα τους. Άσε που έχουν γίνει πιο γραφικοί και από πίνακες της Αναγέννησης.

      Μην μασάτε όμως , πάτε φέτος να σπάσετε τα κοντέρ , βουρ για 2%.

      Άκου και αγωνιστές.... Θα τρελαθούμε τελείως δλδ...

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ.ΑΧ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη ΧΑ δηλαδη για την αριστερα την θες; Κανα τραπεζίτη; Κανα εργολαβο νταβατζή κανα κυβερνητικό; Α ξέχασα παιχνιδακια παιζουν μαζι τους για το αν θα μεινουν η οχι στη φυλακη

      Διαγραφή
    2. Η ΧΑ ψήφισε πέρυσι τέτοιο καιρό μαζί με ΠΑΣΟΚ,ΝΔ την πλήρη φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών !ΝΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΑ! Να είναι τσόντα στο σύστημα ,όταν την χρειάζεται!
      ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    3. Μαύρος κ ΆναρχοςΤρίτη, Απριλίου 15, 2014

      Καλά ανέφερα παραπάνω ότι είσαι λίγο πιο ευφυής από ένα μαρούλι χαυγιτάκο...

      Το πρόβλημα σου ( όπως και κάθε κουτοπόνηρου ελληναρα ) είναι το τι κάνει ο δίπλα και όχι πως θα πετύχεις κάτι σωστό και δημιουργικό. Δεν έχεις κάν μέσα σου το αίσθημα της αλληλεγγύης διότ ποτέ δεν το έχεις χρησιμοποιήσει.

      Η ΧΑ που ανέφερε και ο φίλτατος παραπανω ψήφιζε μνημόνια, είχε πάντα παρε δώσε με ΝΔ ( τα είδαμε και τώρα με τον Μπαλτάκο), γενικότερα εξυπηρετούσε σαν καλό και υπακουο σκυλάκι την κυβέρνηση...

      Δες λίγο παραπέρα και όχι ότι σου λέει η TV για θα κάψεις και τα δέκα τελευταία εγκεφαλικά σου κύτταρα!

      Διαγραφή
    4. ΜΑΥΡΕ &ΑΝΑΡΧΕ(ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΑΧΝΕ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητε Τάκη τι γράφεις;Ζωγραφίζεις πάλι.Που το διαβασες πάλι αυτο για την φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών;Στην Αυγη;Αν δεν το κατέχεις το αθλημα αστο να πάει, αστο.Καλυτερα διαβασε μόνο διοτι με αυτα που μας γραφεις φοβούμαι ότι ο Αυτιάς θα σε κάνει μεταγραφή για το οικονομικό ρεπορτάζ.

      Διαγραφή
    6. Σε ολες τις εφημεριδες το διαβασαμε μονο που το ειχαν στα ψιλα,Αυγη δεν διαβαζω ! Αλλα εσυ που εισαι ο Αυτιας κάνεις πως τα ξερεις ολα, λες και κανα ψεμα ,μπορει καποιοι να το πιστέψουν και να πιάσει τοπο!ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  6. Προσοχη μη σκιστει κανενα καλσον παιδια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά παρεπιπτωντος τι θα γινει με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ;Ακούγεται έντονα ότι αν δεν βρουν σύντομα αρχηγό όλοι οι αντιπαλοι συνδιασμοι σαν ένδειξη συμπαράστασης θα αποσυρθούν ώστε στον δημο Λοκρών να μην γίνουν εκλογές.Α ρε κλωτσιές που χρειάζονται μερικοί που έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν παες εσύ ρε μεγάλε για αρχηγός? Αλλά ξέρεις εσύ... καλός ακόλουθος του "πρώτου", του όποιου "πρώτου". Ξεφτίλες...

      Διαγραφή
    2. Ε ΡΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;) ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ;
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;

      Διαγραφή
    4. ΑνώνυμοςΤρίτη, Απριλίου 08, 2014
      Έχεις απόλυτο δίκιο...
      Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

      Διαγραφή
  8. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΙΣ 10.30 πμ! ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΛΟΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ , Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 2-3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ - ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ .ΓΙΑΤΙ? ΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ: ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ?ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ , ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω υπονοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει συνδιασμο;Μην τρελαθούμε κι ολας.Με ποιον θα κατεβάσει;Όλοι τους εκεί μέσα είναι για τα μπαζα .Και όταν λέμε μπαζα εννοούμε μπαζα σαλονιού.Με το κουστουμάκι μας,το τσαντάκι μας και αριστερο μπλα-μπλα δεν γίνεται συνδιασμος.Πρεπει να τριψουν τον πισινό τους όπως κάνουν οι αλλοι υποψήφιοι.Κατι το οποίο δεν βλεπω να κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να συνοψίσουμε τα δεδομενα αγαπητοί μου.Η Γεωργοπούλου κατά 99% δεν μπορεί να φτιάξει συνδυασμό,το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο Αγγελουσης έχει μεγάλο πρόβλημα το οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να το ξεπεράσει και ελπίζει μόνο σε θαύμα.Ο Λιόλιος και ο Σκαμπερδοπουλος έχουν φτιάξει μόνο το 50% του συνδυασμού αλλα με πολύ σαβούρα.Το ανησυχητικό βέβαια είναι η επανεμφανιση των ανεξάρτητων.Οπως αποδείχθηκε στις προηγούμενες εκλογές υπήρξαν δεκανίκι του Λιόλιου.Λέγεται ότι το ίδιο προσπαθούν να πράξουν και τώρα σε συνεργασία με τον Αγγελουση.Στον αντίποδα ο Σκαμπερδοπουλος έχει πάρει τα μέτρα του και έχει εξασφαλίσει την βοηθεια απο στελέχη που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία.Οπως καταλαβαίνετε φίλοι αυτες οι εκλογές θα έχουν πολύ σασπένς.Καντε υπομονή έως τέλος του μήνα που θα κατατεθούν τα επίσημα ψηφοδέλτια.Εκτος απροοπτου πάμε για ενδοπασοκικη σύρραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιολιος, Γεωργοπουλου και Σκαμπερδοπουλος μπορουν να κατεβασουν συνδυασμο. Εχουν ήδη αρκετα πανω απο τα 45 ατομα που πρεπει τουλαχιστον να εχει ενας συνδυασμος για το Δήμο Λοκρων. Τσέρτος - ΣΥΡΙΖΑ έχουν κι αυτοι τα απαιτούμενα άτομα για να κατεβάσουν συνδυασμό. Ο Αγγελούσης έχει κι αυτός κάποια άτομα, εκτος ομως απο Αταλαντη όπου δεν εχει κανεναν και που ειναι το μεγαλο και αλυτο πρόβλημα που δεν του επιτρεπει να φτιαξει συνδυασμο.
      Κανένας δεν πρόκειται να έχει συνδυασμό 100 και 120 ατόμων. Δεν γίνεται. Δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Αυτό θα συμβεί μόνο στη περίπτωση που θα μείνουν στο παιχνιδι μόνο δύο συνδυασμοί συν του ΚΚΕ. Αν κατέβάσουν ολοι συνδυασμό, πχ 100 ατομων, τοτε έχουμε Λιόλιος, Σκαμπερδόπουλος, Τσέρτος, Γεωργοπουλου, Αγγελουσης, Ρούσσης, σύνολο 6 συνδιασμοι επι 100 ισον 600 υποψηφιοι!!! Δεν γινονται αυτά σήμερα, Με καμια 50ρια ατομα ο καθε συνδιασμός κάτι γίνεται αν και πάλι είναι δύσκολο. Προσωπικά προβλέπω να έχουμε 4 ή 5 συνδυασμους με 50 - 70 υποψηφιους.

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ??? ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...

      Διαγραφή
  12. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ Κο ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΡΙΨΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ;ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε κάτι θα ξέρεις εσύ, μιας και είσαι και στην ΟΜ και στη ΝΕ! Ένα τπτ είσαι, που το 2010 οι Λοκροί στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚσε στείλαν στον αγύριστο και περίμενες ότι η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ θα σε καλούσε ως σωτήρα! Για τπτ δεν κάνεις! Ψάρια ανέλαβες, βούλιαξες, την ΤΟ ΠΑΣΟΚ ανέλαβες την διέλυσες, εταιρία αυτοκινήτων είχες την έκλεισες! Ένας παλιοκομματικός απατεώνας είσαι και τπτ άλλο!

      Διαγραφή
    2. Παιδιά έχουμε μείνει πίσω.Ενημερωστε μσς
      Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

      Διαγραφή
  13. Όλη η Αταλαντη έχει βουίξει για τις ευθύνες του κου Πατούλη.Ο κόσμος το έχει τουμπανο και αυτος κρυφό καμάρι.Καλείται να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.Και στο σημείο που βρισκόμαστε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν σφυρίζει αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ .ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τις κινήσεις που κάνει σίγουρα μετά τις εκλογές δεν θα είναι προεδρος
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου