Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο Ηλίας Σανίδας στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη

Το deal έκλεισε νωρίς το απόγευμα σε συνάντηση που είχαν στη Λαμία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας.


  
Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Μπακογιάννης από καιρό πολιορκούσε τον Ηλία Σανίδα και ότι είχαν προηγηθεί κάποιες συναντήσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν θετική κατάληξη.

Σήμερα όμως, έδωσαν τα χέρια και ο Ηλίας Σανίδας πριν από λίγο ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αλλάζουμε… στην καρδιά της Ελλάδας».

Η ανακοίνωση:


Μία από τις βασικές αρχές του Συνδυασμού "Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας" και του επικεφαλής του, Κώστα Μπακογιάννη, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ξεκίνησε η δύσκολη μάχη της διεκδίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ήταν η δημιουργία ενός υπερκομματικού, ανεξάρτητου ψηφοδελτίου που θα απαρτίζεται από άξιους και ικανούς ανθρώπους, με όρεξη για δουλεία και προσφορά.  Το μεγαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης άλλωστε, είναι το γεγονός ότι αυτή αποτελεί πεδίο συνεννόησης, συναίνεσης και συνεργασίας, υπερβαίνοντας τα κόμματα και τις σκοπιμότητες τους. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον νυν Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Ηλία Σανίδα, έναν άξιο και έμπειρο αυτοδιοικητικό που με την παρουσία του ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, αποδεικνύει έμπρακτα ότι ανεξαρτήτως πολιτικών καταβολών και διαδρομής, η αλληλοεκτίμηση και η κοινή αγάπη για τον τόπο μας μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργικές συνεργασίες που υπερβαίνουν τις κομματικές περιχαρακώσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου