Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης για Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας καταγγέλλει την προσπάθεια πόλωσης και αποπροσανατολισμού που επιχειρείται αυτές τις μέρες ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις.
 
Με πρωτοβουλία της ομάδας του παραιτηθέντα υποψηφίου δημάρχου κ. Σκλαβούνου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Αμφίκλεια. Εκεί μετά από έναν δακρύβρεκτο απολογισμό για τους λόγους της αποχώρησής του ο κ. Σκλαβούνος παρουσίασε σαν πλούσια ¨νύφη¨ τον συνδυασμό του κ. Γώγου, αναφέροντας ένα σωρό από την ¨προίκα¨ η οποία είχε ήδη συμφωνηθεί από πολύ νωρίτερα ( αντιδημαρχίες, πρόεδρο ΔΣ κλπ.) και για την ουσία των πολιτικών θέσεων και των προγραμμάτων των συνδυασμών δεν έγινε ούτε λόγος.
 
Αυτά είναι παζάρια που γίνονται στην πλάτη του λαού της περιοχής. Συνδημότες, δεν χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες. Η εμπειρία των τελευταίων τριών χρόνων είναι για σας πολύτιμη. Αξιοποιήστε την. Σε εσάς μένει να αναμετρηθείτε με την συνείδησή σας. Να δώσετε απάντηση που να ταιριάζει με τα δικά σας συμφέροντα και να παλέψετε για αυτά.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, έχει στα ψηφοδέλτια της, κομμουνιστές αλλά και άλλους αγωνιστές και προοδευτικούς ανθρώπους.
 
Εμείς δεν προσφέρουμε ούτε αντιδημαρχίες ούτε άλλες ¨καρέκλες¨ με βαρύγδουπους τίτλους που μόνο στόχο έχουν, πως θα συνεχίσουν να μας παίρνουν από την τσέπη μας, ότι ευρώ μας έχει απομείνει. Δίνουμε εξετάσεις καθημερινά, ανεξάρτητα από το πότε έχουμε εκλογές, στους αγώνες του λαού για δημόσια και δωρεάν υγεία, παιδεία, για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
 
Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη ψήφος που δεν υπάρχει κίνδυνος να στραφεί σε βάρος σας μετά τις εκλογές. Χρειαζόμαστε την δική σας δύναμη για να αντιπαλέψουμε την επίθεση του κεφαλαίου.
 
Είμαστε η μόνη δύναμη, που δεν θα συμβιβαστούμε με ψίχουλα και δεν θα επιτρέψουμε την καταλήστευση των λαϊκών εισοδημάτων. Σ’ αυτόν τον αγώνα καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο και νέα, αγρότη και συνταξιούχο να μην παγιδευτεί σε διλλήματα και κόλπα των δήθεν “ανεξάρτητων”. Να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και να δώσουν ηχηρή απάντηση σε όσους προσπαθούν να ξανακοροϊδέψουν το λαό της περιοχής.
 
Υποψήφιοι Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας
 
Ανάμεσα στους υποψήφιους του συνδυασμού μας συγκαταλέγονται και οι παρακάτω υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
 
Δολιανίτη Ανδρομάχη – Αεροσυνοδός
Λέντας Γιάννης – Αγρότης
Μπακαλέξης Νίκος – Συνταξιούχος
Κεχαγιά Νικολέττα – Πτυχιούχος ζωικής παραγωγής
Δρίβας Γιώργος – Δάσκαλος
Τσιμπούρη Βασιλική – Εκπαιδευτικός
Γκιώνης Γιάννης – Φοιτητής
Χλωμίσιος Γιώργος – Ιδιωτικός υπάλληλος
Μανίκας Βασίλης – Φοιτητής
Τσούλφας Δημήτρης – Βιομηχανικός εργάτης
Δερβεντζής Βασίλης – Υπάλληλος ΕΥΔΑΠ
Καρακώστας Χρήστος – Φαρμακοποιός
Κεφάλας Βαγγέλης – Οικονομολόγος
Τραγγάλου Ιωάννα – Αγρότισσα
Καρρά Μαίρη - Φοιτήτρια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου