Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΑΡΚΟ: "Ξαναζεσταίνουν τον τεμαχισμό της εταιρίας..."


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ
• Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (ΛΑΡΥΜΝΑ)
• Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας
• Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
• Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Σερβίων της Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε.
 
11/04/2014 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σε ανύποπτο χρόνο και σε περίοδο ανάκαμψης της εταιρίας , τα ξένα και εγχώρια συμφέροντα χτυπούν την εταιρία με τον ίδιο τρόπο που τη χτυπούσαν και πριν ένα χρόνο , δηλαδή , ξαναζεσταίνουν τον τεμαχισμό της εταιρίας μέσω των κρατικών ενισχύσεων , οι οποίες παραμένουν απλώς ως επιβάρυνση της ΛΑΡΚΟ πριν ή μετά την πτώχευση.
 
Το σχέδιο είναι το αρχικό του ΤΑΙΠΕΔ διανθισμένο με δικλείδες ασφαλείας που καθιστούν το κλείσιμο της εταιρίας με βεβαιότητα.
 
Δεν έχουμε πλέον «καλή» και «κακή» ΛΑΡΚΟ , αλλά «κακή» . Η τρίτη διάσταση εισάγεται με την τριχοτόμηση της εταιρίας και:
 
Τα έσοδα από την πώληση (μακροχρόνια μίσθωση) του 100% του ΣΕΛ και του 40% του ΜΕΙ πάνε στο δημόσιο. 
• Το λιγνιτωρυχείο μαζί με τα υπόλοιπα ποσοστά ιδιοκτησίας επί των εκμεταλλεύσεων πάνε στην εκκαθάριση. 
• Μετά την ολοκλήρωση των διαγωνισμών και ανεξαρτήτως αποτελέσματος η ΛΑΡΚΟ πτωχεύει και εκκαθαρίζεται. 
• Κριτήριο επιλογής είναι μόνο η τιμή προσφοράς. 
• Οποιαδήποτε ρύθμιση περί προσωπικού (διαδοχή κλπ.) αποκλείεται ρητώς. 
• Σε περίπτωση πλειοδοσίας διαφορετικών προσώπων η λύση είναι shootout, αποτελεί δικαίωμα και όχι υποχρέωση έκαστου εξ αυτών. 
• Και το κερασάκι : Τα 136 εκ. θα πληρωθούν από τη ΛΑΡΚΟ εντός 120 ημερών προθεσμίας αρχομένης από την 27 Μαρτίου . 

Τρία είναι τα συμπεράσματα :

1) Τα ποσά που θα προκύψουν από την πώληση των σπαραγμάτων των εκμεταλλεύσεων, μείον οι τρέχουσες και οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις , μείον ότι προκύψει τελικά από τις κρατικές ενισχύσεις , δεν επαρκούν για την αποζημίωση του προσωπικού.
 
2) Με την τριχοτόμηση εξαλείφεται η δυνατότητα να υπάρξει ένας αγοραστής όπως μας είχε πει η Κυβέρνηση.
 
3) Και βέβαια ο κατακερματισμός των εκμεταλλεύσεων καθιστά την επιχείρηση μη βιώσιμη.
 
Εδώ να δούμε τα κότσια της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Θα καταθέσουν προσφυγές ή θα ταχθούν υπέρ των ύπουλων και άτιμων σχεδίων του ΤΑΙΠΕΔ και πονηρών συμφερόντων γιατί το χρήμα είναι μπόλικο.

Αν όλα αυτά συμβούν η ΛΑΡΚΟ ζει μόνη της . Ας δουν κάποιοι επιτέλους το σχέδιο της βιομηχανικής αναδιάρθρωσης της εταιρίας που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι.

Εδώ επιτέλους πέφτουν οι μάσκες και το ΥΠΕΚΑ μέσω του Υπουργού του (Παπαγεωργίου) , είναι εκτεθειμένο με βάση αυτά που μας έχει πει .
 
Μπορεί να μας απαντήσει η πολιτική ηγεσία γιατί σε περίοδο ανάκαμψης της εταιρίας ζεσταίνουν σχέδιο σπασίματός της; Γιατί τα Βαμπίρ του ΤΑΙΠΕΔ σφυρίζουν αδιάφορα ;
 
Ποιος ο ρόλος του Εμίρη; Ποιος ο ρόλος του Φουλίδη;
 
Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ είναι γνώστης ή κάνει τη γλάστρα;
 
Μήπως υπάρχει κατάσκοπος μέσα στην εταιρία και συνεργάζεται με αυτούς τους βρικόλακες που θέλουν να θάψουν την εταιρία; Γιατί ακόμα και σήμερα εμμένουν στα σκοπιανά συμφέροντα. Ο Πρωθυπουργός καλά θα κάνει να μην ασχολείται με τους μπαλτάκους , αλλά να ψάξει να βρει το Νεοκλασικό του ΤΑΙΠΕΔ και τις αμαρτίες του.
 
Κάθε όροφος κρύβει και μια αμαρτία.
  
Μπορεί η Κυβέρνηση να πάρει θέση ή θα αφήσουν μια βιομηχανία στρατηγικής σημασίας να την κλείσουν συμφέροντα της διαπλοκής και της διαφθοράς ;
 
Έχει ρωτήσει ο Πρωθυπουργός τον ΥΠΕΚΑ τι γίνεται με τη ΛΑΡΚΟ;
 
Ο ΥΠΕΚΑ μας διαβεβαίωνε για τελείως διαφορετικά πράγματα.
 
Μας είπε για ενιαία ΛΑΡΚΟ – διασφάλιση θέσεων εργασίας – δύο διαγωνισμούς - η αποκρατικοποίηση τέλος του έτους 2015 και ότι κρατικές ενισχύσεις δεν υπάρχουν.
 
Τώρα τι άλλαξε. Ποιος λέει ψέματα. Ο Υπουργός, η κομισιόν, το βρώμικο ΤΑΙΠΕΔ, ποιος; Θέλουμε να μάθουμε και τη θέση της Διοίκησης της εταιρίας. Τι λέει για όλα αυτά.
 
Συμφωνεί; Συναινεί; Τι θέση θα πάρει , ποιες ενέργειες θα κάνει , θα τις γνωστοποιήσει στους εργαζόμενους;
 
Το παλικάρι μας ο Αντιπρόεδρος που όλα τα βλέπει ρόδινα, θα πάει στον Πρωθυπουργό με τις γνωριμίες που έχει ή θα περιμένουμε το μοιραίο;
 
Έχουν καταλάβει ότι την εταιρία θα την δωρίσουν με καλές τιμές Νι και φθηνό ρεύμα;
 
Αν η εταιρία δεν βγάλει Δελτίο Τύπου που να κατηγορεί όλα αυτά και ειδικότερα τους βρώμικους σχεδιασμούς του ΤΑΙΠΕΔ και του ΥΠΕΚΑ, θα μιλάμε για σκοτεινές ιστορίες με πολλούς πρωταγωνιστές.
 
Καλό θα είναι οι Διοικούντες να μην ασχολούνται με τις απεργίες των συνδικάτων και να κατηγορούν συνδικαλιστές , αλλά να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.
 
Ο Αντιπρόεδρος μπορεί να μας αναφέρει τι απέφεραν οι συναντήσεις με τον ΥΠΕΚΑ;
 
Τι σου έλεγε ο Ασημάκης Αντιπρόεδρε; Ποιες οι θέσεις του Μαθιουδάκη;
 
Αντιπρόεδρε, πήγες καμιά φορά στην Κυβέρνηση να αναφέρεις τα σπασίματα και τα κοψίματα; Αν ναι, να μας τα πεις .

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

Κάποιοι , μην τρίβουν τα χέρια ότι θα έχουν εύκολο έργο και ότι θα απολαύσουν τον βιασμό. Είμαστε πάλι έτοιμοι , απέναντι σ΄ αυτούς τους ανέντιμους που θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στην εταιρία , να τους αντιμετωπίσουμε , όσο και σκοτεινά να φαίνονται αυτά τα κέντρα, τόσο ηλίθιοι είναι και φαίνονται. 

Κατηγορούμε όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι΄ αυτό το ξεβράκωμα και ρωτάμε:

Υπάρχει κάποιος πολιτικός άνδρας το έτος 2014; Αν ναι , ας μας το δείξει.


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ Α. ΘΩΜΑΣ Τ. ΦΟΥΡΤΑΚΑΣ Ι. - ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ Κ.
 

20 σχόλια:

  1. Τι ανακοίνωση ΘΕΕ ΜΟΥ !!!! Οι συνδηκαληστές βλέπω τώρα που εβαλαν πλώρη για τήν τοπική αυτοδίοικηση σηκώνουν τα λάβαρα της επανάστασης. Βρε γελοίοι νομίζετε οτι ο κόσμος σας πιστεύει; Οι εκλογές ερχονται πουλημένα τομάρια.Κορεντζελε η Μαλεσίνα σε περιμένει. Η Λάρυμνα επίσης περιμ΄νει τον Φέκο και τον Θάνο. Τρεξτε να κάνετε ρουσφέτια με την ΛΑΡΚΟ για να σωθείτε. Περιμένουν οι γυναίκες σας να τις βάλετε στην ΛΑΡΚΟ...Τρομαξτε αυτό το Παχυδερμο Παληατσο να το κάνει τώρα..Γλείψτε αυτο το ανθρωπάκι τον Προεδρο Μπομπή να δώσει λυση αμεσα. Για να σωθείτε πατρε παραμασκαλα και τους δυο και γυρίστε τα χωριά. ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ. ΤΡΕΞΤΕ.

      Διαγραφή
    2. η ανονημια ειναι αδυναμια ειναι το χειροτερο πραγμα να βαζεις κουκουλα και να καταγγελεις αλλα φαινεσαι και στοχοποιησε παντα θα εισαι φερεφωνο καποιον σκοτεινον κυκλων εισαι δειλος και συκοφαντης

      Διαγραφή
    3. να δουμε εσενα ποιος θα σε σωσει κουκουλοφορε

      Διαγραφή
  2. Οι συνδικαληστές της ΛΑΡΚΟ βλέπω οτι έμαθαν να γράφουν ανακοινώσεις. Λέτε να εκαναν κανενα μεταπτυχιακό; Λέτε να ξαναπήγαν σχολείο; Γελοίοι το ομολογείτε οτι θέλετε να σας πουλήσουν αλλά δεν συμφωνείτε στον τρόπο!!! Τι σας πειράζει αν πουληθεί σε δυο κομμάτια; Δεν θα ξέρετε ποιό να επιλέξετε για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ΛΑΡΚΟ μόνο τέεσερα σωματεία υπάρχουν; Γιατί αποκλείσατε το σωματείο της Αθήνας φίλε Κορέντζελε και Φέκο; Ντροπή σε ολους σας.Εσυ συναδέλφε Θωμά γιατί πουλήσες την Πελαγία και δεν την κάλεσατε στην Λάρυμνα; Εχετε χάσει την αξιοπιστία. Γελοιοπειστε κάθε μέρα. Γλείφετε την Διοίκηση απροκάλυπτα γιατί τό μόνο που σας ενδιαφέρει ειναι τα ρουσφέτια και πως να εκλεγείτε στις εκλογές. Δε καταλαβα... Είστε υπέρ η κατά της πώλησης; Ο τρόπος μας πειράζει; Παραιτηθείται ολοι σας. Είστε σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "συνάδελφε" σε παραπέμπω στην ανακοίνωσή μου που δημοσιοποιήθηκε στις 13-3-2014 , θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Όσο για την πρόσκληση να σου θυμήσω ότι ο προσκεκλημένος δεν προσκαλεί. Οι θέσεις μου και οι απόψεις μου είναι γνωστές και κατατεθηκαν στην συνάντηση!!!! Με εκτίμηση Τασος Θωμάς!!!!

      Διαγραφή
  4. Φίλοι μου απο οτι φαίνεται πήγαν τσάμπα οι κρυφές συναντήσεις του Κορέντζελου, του Φεκου και του Θάνου με την κυβέρνηση. Πήγαν στράφι η πασαρέλα που σας εστηνε η Καραγκούνη. Τσάμπα πήγαν οι γνωριμίες του Καμπά με βουλευτες και δημοσιογράφους. Μπορείτε να μας πείτε τι κάνατε τόσο καιρό; Τι αποτελέσματα φέρατε; Θα πείτε καναμε: 150 προσλήψεις, κάναμε 200 προαγωγές χωρις λεφτά,ο συνάδελφος Προεδρος του Σωματείου, ο Κορέντζελος υπέγραψε το πόρισμα για τις ευθυνες του αδικοχαμένου συναδέλφου μας,στηρίζουμε τον Παληατσο που μας ευεργετεί, υμνούμε το έργο του Προέδρου και του Αποστολοπουλου, διαφημιζουμε τον Αχυρανθρωπο Βαλωμένο και υποκλίνομαστε στο ΘΕΟ μας τον Καμπά.Λίγα ειναι αυτα, θα ρωτήσετε; Ειστε ανάξιοι και αχρηστοι. Προδωσατε και προδινεται την ιστορία του Σωματείου ,τους αγωνες του Σωματειου.. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ. ΒΡΕ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 4.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Ο ΦΕΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΘΗΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα να παρεις δανεικα κουκουλοφορε

      Διαγραφή
    2. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ! ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ 85 ΧΡΟΝΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΙΑ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ; ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΙΟΥ; ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΜΠΑΣ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ; ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ;

      Διαγραφή
  7. Αχρείοι. Η τακτικη σας παντα η ιδια. Λοιδορειτε τους παντες. Δεν θελετε να χαλασετε την βολη σας. Η εταιρεια τι εκανε τοσο καιρο; Σας δουλευε και εσεις χειροκροτουσατε.Γλειφτες. Και τωρα τι θελετε απο τον Αντιπροεδρο και τον Ασημακη. Αυτος δεν ειναι ο φιλος του τσιτσι; Ολοι σας δουλευουν .Μα τοσο αχρειστοι ειστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΠΟΛΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
      ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;

      Διαγραφή
  8. ΜΑ ΤΙ ΣΟΦΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ! ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ!! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΦΕΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΘΕΝΟΣ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ!!! ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕ.ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
    ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣΜ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ; ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, Ο ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΓΟΣΚΟΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ; ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ;
    Η ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΙ Η ΔΕΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΕΣ; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ; ΩΣ ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Ο ΦΕΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου