Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Συμεών Κεδίκογλου για την διοργάνωση των πρώτων παγκόσμιων σχολικών αγώνων αθλητικής παιδείας

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου, στην τελετή υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού και του Δήμου Αθηναίων: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε τους πρώτους παγκόσμιους σχολικούς αγώνες αθλητικής παιδείας στη χώρα που γεννήθηκε ο αθλητισμός, ο ολυμπισμός και η παιδεία».

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση, ο υφυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων:  

«Θέλουμε αυτοί οι αθλητικοί και εκπαιδευτικοί αγώνες να εξακολουθούν να γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα φέρνοντας καθ΄όλη τη διάρκεια το χρόνου σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο στην Αθήνα και την αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να τους προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα αθλητικής και ολυμπιακής παιδείας».


Τόνισε δε ότι «στις αθλητικές αυτές δράσεις συμμετέχουν αποστολές από διάφορες χώρες, όπως τη Γαλλία, την Κύπρο, την Τουρκία, την Ελλάδα και για πρώτη φορά σε παγκόσμιους σχολικούς αγώνες συμμετέχουν και τα special Olympics hellas, μεταφέροντας το μήνυμα ότι στόχος μας στο υπουργείο είναι να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους».
Τέλος, συνεχάρη τη Διεθνή Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού και του Δήμο Αθηναίων για την άψογη οργάνωση και συνεργασία που έχουν με το υπουργείο για τη διοργάνωση των αγώνων και διαβεβαίωσε ακόμα μία φορά ότι η ηγεσία και οι δομές του υπουργείου στηρίζουν κάθε δράση που προσφέρει στην παγκόσμια νεολαία ευρύτερη παιδεία μέσω του αθλητισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου