Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας


Η αγωνιστική περίοδος του φετινού Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης, έφτασε στο τέλος της. Η «Οδύσσεια» του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, εν τέλει ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού κατά την πρώτη μας παρουσία στην μεγάλη κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης όχι μόνο καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μία άνετη παραμονή στην Α1 και να συμμετάσχουμε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και να κατορθώσουμε την πολυπόθητη έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
  

Για όλους εμάς που αποτελούμε τον διοικητικό πυρήνα του συλλόγου, αλλά πολύ περισσότερο για τους αθλητές και τα μέλη του τεχνικού team, στους οποίους και ανήκουν εξ ολοκλήρου τα συγχαρητήρια, το επίτευγμα αυτό προσομοιάζει με μία προσάραξη σε μία ιδιότυπη «Ιθάκη». Έναν προορισμό - κατάληξη μίας χρονιάς, που πέρασε μέσα από αναρίθμητους σκοπέλους και μέσα από εξαιρετικά δύσβατα μονοπάτια. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Νηρέα Λαμίας, παρ’ όλα τα γνωστά μεγάλα εμπόδια προσπαθήσαμε και εν τέλει κατορθώσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το οποίο διακηρύτταμε με πείσμα και στεντόρεια φωνή πέρυσι περίπου τον ίδιο καιρό. Δηλαδή, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων εκείνων που στηρίζουν αταλάντευτα και αδιάκοπα την προσπάθεια των αθλητών και δευτερευόντως όλων των υπολοίπων που στελεχώνουμε την ομάδα. 
   
Για αυτό το λόγο και νιώθουμε την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων όλους όσους βοήθησαν στο να επιτευχθούν οι προαναφερόμενες επιτυχίες. Τον απλό φίλαθλο, ο οποίος καθιέρωσε ένα όχι τόσο δημοφιλές - εν συγκρίσει με άλλα σπορ – άθλημα στην τοπική αθλητική καθημερινότητα, στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών και του συλλόγου παντοιοτρόπως. Τον κόσμο που μετέτρεπε με την συγκινητική και μαζική παρουσία του, την κάθε εντός έδρας αναμέτρηση από αθλητικό σε σημαίνον τοπικό κοινωνικό γεγονός. Τους Λαμιώτες και εν γένει τους Φθιωτούς που με την συσπείρωση τους γύρω από την ομάδα, μετέτρεψαν τις ιαχές υποστήριξης υπέρ του Νηρέα, σε συνολική φωνή μίας ολόκληρης πόλης.
   
Επιπροσθέτως, ξεχωριστή μνεία οφείλουμε να κάνουμε στην δοκιμαζόμενη επιχειρηματική κοινότητα της πόλης και στους χορηγούς μας, τους οποίους ευχαριστούμε, όχι μόνο γιατί αποτελούν σε μία δύσκολη συγκυρία, έναν από τους βασικούς οικονομικούς αιμοδότες, αλλά και γιατί αποδεικνύουν πως η συνεισφορά του καθενός ξεχωριστά, μπορεί να υποκαταστήσει τον «παράγοντα» που κάποιοι νομίζουν ότι κρύβεται από πίσω. Αποδεικνύουν ότι στη Λαμία και στη Φθιώτιδα υπάρχει εκείνο το γόνιμο έδαφος, που όταν εμποτιστεί με τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της υποστήριξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, είναι δυνατό να καρποφορήσουν οι μεγαλύτερες επιτυχίες. 
   
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους θεσμικούς φορείς που μας συμπαραστάθηκαν και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας τις περισσότερες φορές ακόμη και μέσα σε στενά δημοσιονομικά πλαίσια, το κατά δύναμιν για να διασφαλίσουν τις αναγκαίες συνθήκες ενός αγώνα υδατοσφαίρισης και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις της εύρυθμης φιλοξενίας των αντίπαλων συλλόγων. Παράλληλα ανάλογο ευχαριστώ και αμέριστη ευγνωμοσύνη εκφράζουμε προς το σύνολο των τοπικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα, ηλεκτρονικά), τα οποία πάντοτε αποτελούν φιλόξενο βήμα των απόψεων μας, αλλά και κοινωνούς των μηνυμάτων μας. Ο καθοριστικός τους ρόλος συμβάλλει στο να καθίσταται αυτού του είδους η συλλογική δράση απέναντι στη συνείδηση της τοπικής κοινής γνώμης, όχι ως ένα βραδυφλεγές «πυροτέχνημα» διαφόρων «διαδρομιστών», αλλά ως μία συνεπής προσπάθεια απλών καθημερινών ανθρώπων που φιλοδοξούν να βάλουν ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου τους μέσα από τον χώρο του αθλητισμού.

Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον γνωστό και διαπρεπή νομικό κ. Παναγιώτη Γ. Φώσκολο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω,  ο οποίος και θα θέσει με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη διάθεση του συλλόγου. Ο ίδιος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια η παρουσία του και η πολυδιάστατη δράση του στα τοπικά δρώμενα τον έχει αναγάγει και παγιώσει στην συνείδηση της τοπικής κοινής γνώμης και ως επιστήμονα και ως άνθρωπο με προσφορά στην   ευρύτερη δημόσια ζωή. Με τον τρόπο αυτό ως Διοίκηση του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, καταθέτουμε ένα ακόμη ισχυρό δείγμα γραφής για τα μελλοντικά βήματα και τις προκλήσεις που αυτά επιφυλάσσουν. Με σύμμαχο τις υγιείς δυνάμεις και με τη δύναμη που έχει ο καθένας από εσάς, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν. Σας ευχαριστούμε.








                                                            Εκ του Γρ. Τύπου & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου