Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δήλωση του Γ. Μαρίνου για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών

Σε δήλωση του για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕτου ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει:
«Ο εμπαιγμός που επιχειρεί η κυβέρνηση με τα ψίχουλα του ματωμένου πλεονάσματος, δε μπορεί να χρυσώσει το χάπι της εξαθλίωσης που με την πολιτική της έχει καταδικάσει χιλιάδες ανέργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες. Η κοροϊδία επιβάλλεται να πάρει την απάντησή της από το λαό, το εμπόριο ελπίδας κυβέρνησης- ΕΕ- πλουτοκρατίας να χρεοκοπήσει.
Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων για την επερχόμενη ανάκαμψη, δεν πρόκειται να ανακουφίσει τα λαϊκά νοικοκυριά από τα αντιλαϊκά βάρη που τους έχει φορτώσει η πολιτική που υπηρετεί την κερδοφορία της πλουτοκρατίας.
Η ανάκαμψη για το λαϊκό εισόδημα, την επαναφορά των δικαιωμάτων που τσακίστηκαν για να βγει το σύστημα από την κρίση του, είναι ασυμβίβαστη με την πολιτική της ΕΕ των μονοπωλίων, της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας που χωρίς εξαιρέσεις τα κόμματα του ευρωμονόδρομου προβάλλουν ως αντίδοτο δια πάσαν νόσον. Οι αερολογίες και τα πυροτεχνήματα των υποψηφίων και των συνδυασμών τους στην περιφέρεια, με όποιο όνομα και αν παρουσιάζονται, κινούνται στην κατεύθυνση της χρηματοδότησης του κεφαλαίου για να κάνει μπίζνες πάνω στα αποκαΐδια των λαϊκών δικαιωμάτων.
Ο λαός της Στερεάς, μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να ξεχωρίσει τους φίλους από τους αντιπάλους του. Να κρίνει αυστηρά και να καταδικάσει όσους του λένε μεγάλα λόγια αλλά στην πράξη υπηρετούν ξένα για αυτόν συμφέροντα.
Να συμπαραταχθεί με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, που σταθερά και αταλάντευτα, χωρίς κανένα ενδοιασμό και μισόλογα στάθηκαν στο πλευρό του.
Η ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών δεν είναι έργο κανενός επίδοξου σωτήρα. Καμιά αναμονή. Αρκετά μάτωσε ο λαός για την κρίση, την κερδοφορία της πλουτοκρατίας και τη συμμετοχή στην ΕΕ. Με δυνατή λαϊκή συμμαχία και δυνατό ΚΚΕ παντού, να δυναμώσει ο αγώνας για:
  • το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή δουλειά,
  • τη λήψη μέτρων προστασίας και ανακούφισης των ανέργων και των οικογενειών τους εδώ και τώρα
  • να μην μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση
  • την απαγόρευση των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών
  • την κατάργηση όλων των χαρατσιών και των φόρων που πνίγουν το λαό
  • αποκλειστικά δωρεάν Υγεία και φάρμακα για το λαό
  • την κατάργηση των διοδίων και φθηνές συγκοινωνίες
Για να μπει οριστικό τέλος στη φτώχεια και την ανεργία, να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, σπάζοντας τα δεσμά της εξουσίας των μονοπωλίων και της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου