Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στη μάχη των Ευρωεκλογών και η Ε. Μακρή-Θεοδώρου

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε σήμερα (15.04.2014) Μ. Τρίτη η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε. Μακρή-Θεοδώρου ως αιρετό μέλος της. 
 

Κατά τη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Εκτελεστική Γραμματεία ορίστηκε υπεύθυνη του εκλογικού αγώνα για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου, ´ρίχνοντας στη μάχη ´ τα μέλη της, τα οποία αναλαμβάνουν ενεργούς ρόλους. 
 
Στη συζήτηση με τα μέλη της Γραμματείας, ο Πρωθυπουργός κος Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας πως το διακύβευμα τους δεν αφορά μόνο το κόμμα, αλλά τη χώρα και το μέλλον της.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Εκτ. Γραμματείας, συνεδρίασε και η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος. 
 
Ο Πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας μεγάλη πολιτική τομή την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό, τόνισε πως τους εκπροσώπους τους στην Ευρωβουλή θα τους αποφασίζει με την ψήφο του ολόκληρο το εκλογικό σώμα της χώρας, προσθέτοντας πως " οι μόνοι που στάθηκαν απέναντι σε αυτό, είναι αυτοί που επιθυμούν η πολιτική μας ζωή να είναι κλειστή σε νέους ανθρώπους και να ελέγχεται από κυκλώματα". 
   
Τέλος, η κα Μακρή, δήλωσε πως "οι πολίτες είναι εκείνοι που θα αποφασίζουν πλέον ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στην νέα Ευρώπη που δημιουργείται, στην Ευρώπη που αλλάζει!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου