Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο νεαρός από το Μαρτίνο, Κωνσταντίνος Κούρος, Yποψήφιος Eυρωβουλευτής με την ΄΄Κοινωνία Αξιών΄΄

Φίλες και φίλοι

Η πατρίδα μας βρίσκεται στη χειρότερη θέση μετά το δεύτερο Παγκόσμιο και τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ουσιαστικά βρίσκεται χρεοκοπημένη οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά και πολιτικά, μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον όπου η δυναμική σύγκρουσης εθνικών και οικονομικών συμφερόντων εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους και μεγάλες απειλές για τη χώρα και τον ελληνισμό.

Σε αυτές τις συνθήκες αποτελεί εθνική αναγκαιότητα ο άμεσος σχεδιασμός και η αποτελεσματική υλοποίηση ενός εθνικού συνεκτικού στρατηγικού σχεδίου ολικής επαναφοράς, θεσμικής και οικονομικής ανασυγκρότησης, που θα περιλαμβάνει ριζικές, ταυτόχρονες και εναρμονισμένες αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο, στην επιχειρηματικότητα, το κράτος, τη δικαιοσύνη, την παιδεία, την έρευνα, την υγεία και παντού. Αυτό προϋποθέτει ένα νέο πολιτικό πολιτισμό, την ποιότητα και την ηθική της πολιτικής ζωής, ένα νέο πολιτικό σύστημα και πολιτικό προσωπικό και μια νέα αποτελεσματική διακυβέρνηση με ό,τι πιο άξιο διαθέτει ο ελληνισμό και όχι από επαγγελματίες ανεπάγγελτους συνήθως πολιτικούς. Το ίδιο προϋποθέτει η εκπροσώπηση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε η Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει στη θεσμική και οικονομική ανασυγκρότηση για την Ευρώπη των πολιτών, της ποιοτικής δημοκρατίας, της ανάπτυξης για την κοινωνία και όχι για τις αγορές. 

Ως Έλληνες πολίτες, που αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας, αξιολογούμε ορθολογικά και όσο γίνεται αντικειμενικά τους πολιτικούς σχηματισμούς και τις προτάσεις. Ως άνθρωποι του πνεύματος και της πραγματικής οικονομίας, πιστεύουμε ότι η χώρα μας διαθέτει τους πλούσιους πόρους και ικανό λαό, που αν ένα νέο σύγχρονο ποιοτικό και ικανό πολιτικό σύστημα έχει τη βούληση, μπορεί να χτίσει την Ελλάδα που αξίζει στους Έλληνες. Πιστεύουμε ότι η “κοινωνία αξιών”, ως νέος πολιτικός σχηματισμός, διαθέτει σημαντικές δυνατότητες να συμβάλει σε όσα προαναφέρθηκαν.

Με επικεφαλής το συγγραφέα και καθηγητή Δ. Μπουραντά, που διαθέτει μακρόχρονη πρακτική εμπειρία και ικανά στελέχη, με αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή στην πραγματική οικονομία, με ένα σύγχρονο ιδεολογικό πλαίσιο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οραματικών και πρακτικών προτάσεων, αποτελεί μια βάσιμη ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας. Για όλους αυτούς τους λόγους και με μόνα κίνητρα να συμβάλλω στο εθνικό και κοινωνικό καλό αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της “κοινωνίας αξιών” στις επερχόμενες εκλογές. Προτείνουμε στους πολίτες να την υποστηρίξουν, αφού βεβαίως την αξιολογήσουν ορθολογικά και αντικειμενικά.

Ο Κωνσταντίνος Κούρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και κατάγεται από το Μαρτίνο Λοκρίδας Φθιώτιδας. Είναι γιος του Αριστείδη και της Ευθυμίας. Το 2010 αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας όπου σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Το 2013 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μιλάει Αγγλικά σε άριστο επίπεδο και Γαλλικά. Έχει εργαστεί ως πωλητής την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στην εταιρίαVenue Retail και ως Προϊστάμενος Ορόφων στο Ξενοδοχείο President της Αθήνας. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στην εταιρία ΒΙΟελλάς σε θέματα πιστοποιήσεων στις τουριστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της Κοινωνίας Αξίων και συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις της.

7 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Κώστα.
    Χρήστος Μπώκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστός ο νεαρός μας έγραψε και ένα σύντομο βιογραφικό του ! Διότι δεν είμαστε όλοι από το Μαρτίνο !
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κόμμα ειναι ετούτο; Λέτε για αυτο απεσύρθη ο πατέρας απο τον συνδυασμό του Λιολιου για να συνεχίσει ο γυιός σε ενα κίνημα που δεν το ξέρει ουτε η μάνα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε να μάθετε για το κόμμα στο blog μου http://kouroskostas.blogspot.gr
      και στην ιστοσελίδα του κόμματος http://koinoniaaxion.gr

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΠΑΠΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου