Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Eπίσκεψη Μπακογιάννη στην Λοκρίδα


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Μπακογιάννης με την συνοδεία του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχεη Ευθύμιου Καραϊσκου και κλιμακακίου των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με επικεφαλής τον Λοκρό υποψήφιο Κωνσταντίνο Ζεκεντέ , περιόδευσαν στις 25/04/2014 στο Μαρτίνο, στην Μαλεσίνα, στην Αταλάντη στις Λιβανάτες και στην Αρκίτσα.
 
Ευχήθηκαν στους πολίτες για τις άγιες ημέρες ενώ είχαν συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες και αξιωματούχους, όπου άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες για το μέλλον της Λοκρίδας. 
   
Απ΄τους πολίτες σχολιάσθηκε ότι η παρουσία του Κωνσταντίνου Ζεκεντέ ως υποψηφίου στον συνδυασμό "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" του Κώστα Μπακογιάννη δημιουργεί προσδοκίες για αλλαγή στάσης της Περιφέρειας προς τον Δήμο Λοκρών , αφού η προηγούμενη περιφερειακής αρχή αγνόησε τον Δήμο παντελώς, ενώ πιθανή εκλογή του συμπολίτη μας υποψηφίου θα σηματοδοτήσει την αρχή νέας πορείας για την Λοκρίδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου