Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πρόσκληση ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΚΡΩΝ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 2 Μαΐου 2014 και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Συνδυασμού της ΝΙΚΗΣ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΝΙΚΟ ΛΙΟΛΙΟ.

Καλούνται όλοι οι δημότες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ , ΕΥΘΥΝΗΣ και  ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ.


 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛ. ΛΙΟΛΙΟΣ

26 σχόλια:

  1. ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ? ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΜΕ ΑΡΕ ΒΙΤΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα επειδη καναν προσκληση οι αλλοι του Σκαμπ για Παρασκευη στις 7,30 ,βαλατε κι εσεις μετα στις 8.00 ,ε δεν θα βαλετε μυαλο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/4/2014. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ......... ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑΝ

      Διαγραφή
  3. Θα τραγουδήσει και ο Πλούταρχος μετά την παρουσιαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; Ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία απορία έχω κύριοι: ο Δήμαρχος, στο βιογραφικό του σημείωμα, αναφέρει ότι "...μετά τις ακαδημαϊκές σπουδές μου..."
    Μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει σπουδάσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και οι άλλοι.

      Διαγραφή
    2. ΛΑΘΟΣ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ, Ο 1ΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Ε και ? Και ποιός το είπε ότι οι σπουδές και τα πτυχία από μόνα τους είναι αρκετά για να κάνουν κάποιον Ανθρωπο και Ικανό Δήμαρχο ?

      Διαγραφή
    4. "Ό,τι και οι άλλοι = τίποτα;"
      Κατεβαίνει στις εκλογές όλη η οικογένεια Αγγελούση ?

      Διαγραφή
  7. Αληθεύει ότι έχει ετοιμαστεί υπερθέαμα;Λένε ότι έχουν ντύσει τον Δήμαρχο υπερφυσικό μπέμπη απο στολές του καρναβαλιού,τον οποίο θα νταντεύει ο Καρατραντος.Ο Ζαΐμης θα προσφέρει ποιοτικη βραδυά ελαφράς μουσικής και κοςΚολομτσας θα είναι ο γενικός συντονιστής.Ο φωτογράφος πήρε καινούργια μηχανή 69 μεγαπικτσελ και θα τραβάει απο 600 μέτρα τις φωτογραφίες.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωτος!!!!!!Ατελείωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΖΙΦΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Ο ΣΑΡΡΟΜΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως γράφουν και πιο κάτω ο προβληματισμός του Δημάρχου κου Λιόλιου είναι μεγάλος.Το κλίμα στραβώνει επικίνδυνα για τον Σκαμπερδοπουλο.Μαλλον έχει πάρει την κατιούσα λόγω των γνωστών προβλημάτων.Ο Αγγελουσης αρχιζει να στηρίζεται στην Αταλάντη που έχει τρομερό πρόβλημα.Τα γνωστα τρία στελέχη κάνουν αγωνα αθόρυβα και φαίνεται να αποδίδει.Μαλλον έχουν πάρει εντολή απο άνωθεν.Ο σκληρός πυρήνας της Ν.Δ αρχιζει να μαζεύεται.Ο Λιόλιος ελπίζει ότι θα έχει αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Σκαμπερδοπουλο.Περιμενει τους ψήφους της Δεξιάς σαν δώρο εξ ουρανού.Ο ένας όμως απο του τρεις ήδη έχει καταφέρει να κόψει το μεγάλο κύμα φυγής.Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απο αυτον να φέρει στα ίσια την απουσία στελεχών απο Αταλάντη.Το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει ο Αγγελουσης να περάσει στον επόμενο γύρο.Αν τα καταφέρει κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο τότε μάλλον θα κόψει την κορδέλα του τερματισμού.Ο συνδιασμος τώρα του Λιόλιου έχει υποστεί μεγάλη συμπίεση.Λενε έως κα 40%.Αν και με πολλά προβλήματα πιστεύω ότι θα είναι πρώτος.Στην δεύτερη Κυριακή όλα παίζονται.Προσπαθει στην Αταλάντη να καλύψει το μεγάλο κενό των αλλων πρώην δημων.Αν μπορέσει ο άνωθεν να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά των δεξιων τότε θα έχουμε εκπλήξεις.Αναμενουμε με μεγάλη περιέργεια τα αποτελεσματα του νέου απο άνωθεν.Αλλωστε φημίζεται ότι μπορεί να συμβιβάσει τους μεγαλύτερους εχθρούς.☎.

      Διαγραφή
    2. Ποιός είναι ο "άνωθεν"; Οι δεξιοί δλδ ψηφίζουν σαν τα πρόβατα;

      Διαγραφή
    3. ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ¨ΑΝΩΘΕΝ". ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ. ΕΡΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ "ΕΦΑΓΕ" ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο "ΑΝΩΘΕΝ"

      Διαγραφή
    4. Who is "ΑΝΩΘΕΝ" my friend ?

      Διαγραφή
  10. Μαθαίνω ότι στους κόλπους του συνδυασμού του Δημάρχου αρχισαν οι γκρίνιες.Ο Σκαμπερδοπουλος μέρα με την μέρα χάνει το προβάδισμα έναντι του Αγγελουση.Μαλλον η προσχώρηση Πάσα,Κατσαρού.Ράπτη και Γλουστιανου αποδείχθηκε λανθασμένη.Τα προβλήματα στις Λιβανάτες και στον Μεγαπλατανο μεγαλώνουν καθημερινά.Ο Λιόλιος δεν θέλει με κανέναν τρόπο τον Αγγελουση στον δεύτερο γύρο.Πραγματικα βλεπω ντέρμπι και τις δυο Κυριακές.☎.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αγγελούσης από που μαζεύει ψήφους ; ΑΠό το γενικό της Αταλάντης και τους άγνωστους υποψηφίους ή από το τοπικό της Αταλάντης, που τελικά ακυρώθηκε ;
      Και σιγά το μεγάλο χωριό ο Grand Platan που θα κρίνει και το ποιός θα βγει δήμαρχος, χαχαχα!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΣ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.....ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ....

      Διαγραφή
    3. Εσύ πώς συμπεραίνεις ότι ο Αγγελούσης ανακάμπτει ? Τι στοιχεία έχεις για να το τεκμηριώσεις ?

      Διαγραφή
  11. Σύντροφε μην ξεχνάς ότι ο πυρήνας των δεξιων πολύ δύσκολα θα πέσει κατω απο το 40% του ποσοστού τους.Αυτο το κομμάτι είναι σαν τσιμέντο.Και μην ξεχνάς πως απεναντι τους έχουν δυο υποψηφιους ΠΑΣΟΚ.Ελπιζω να κάνουν την υπερβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΟΜΩΣ ...ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!
      ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ..ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ"

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου