Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τα...πάνω-κάτω στον Δήμο Μώλου - Αγ.Κωνσταντίνου!




Την Μεγάλη Παρασκευή δόθηκε στην δημοσιότητα κοινή σανακοίνωση των υποψηφίων Δημάρχων Γιάννη Συκιώτη και Δημήτρη Παπαναγιώτου περί συμφωνίας τους για κοινή κάθοδο των δύο συνδυασμών στις δημοτικές εκλογές.
Την επομένη ο κ.Συκιώτης διέψευσε αυτή την συμφωνία για να ακολουθήσει πραγματικός πόλεμος μέσα απο τοπικά blogs των Καμένων Βούλων.
Ο κ.Παπαναγιώτου επέμεινε ότι η συμφωνία έγινε και μάλιστα παρουσία μαρτύρων ενώ οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και πάλι ενώπιον τρίτων σε διάφορα σημεία.
  
Σήμερα η πλευρά του κ.Παπαναγιώτου έδωσε στην δημοσιότητα διάψευση της....διάψευσης του κ.Συκιώτη.

Απάντηση του Δημήτρη Παπαναγιώτου στην διάψευση του Γιάννη Συκιώτη.... 
Το Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε, συναποφασίστηκε από κοινού με τους συγκεκριμένους όρους συνεργασίας από τους δύο υποψηφίους κ. Γιάννη Συκιώτη και κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου και είναι απολύτως αληθές . 
Το κίνητρο της συνεργασίας είχε ως βασικό και αποκλειστικό στόχο το καλό του τόπου μας. Σεβόμενος τις Άγιες Μέρες του Πάσχα δεν απάντησα αμέσως ως όφειλα και απαντώ σήμερα. 
Η Διάψευση – Καταγγελία από πλευράς του κ. Γιάννη Συκιώτη προσβάλει τόσο την αξιοπρέπειά μου όσο και την αξιοπρέπεια των συνεργατών μου. 
Στο συνδυασμό μου εγώ και οι συνεργάτες μου σεβόμενοι τις αρχές της δημοκρατίας συναποφασίσαμε με πρακτικά , παρουσία τους, καθορίζοντας τους όρους συνεργασίας μας με το συνδιασμό του κ. Γιάννη Συκιώτη. 
Στόχος της συνεργασίας ήταν η συνένωση και η ενότητα των τοπικών μας κοινωνιών. 
Μπροστά λοιπόν σε αυτό , έθεσα τον εαυτό μου μακριά από εγωισμούς προς όφελος αυτού του σκοπού , γνωρίζοντας και την πιθανότητα προσωπικού και πολιτικού "ατυχήματός" μου. 
Δυστυχώς ο κ. Γιάννης Συκιώτης δεν σεβάστηκε την συμφωνία, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και υπαναχώρησε κατόπιν εσωτερικών πιέσεων του συνδυασμού του. 
Εν κατακλείδι: 
Καταγγέλω την εν θερμώ ενέργειά τους περί διάψευσης της συνεργασίας των δύο συνδυασμών ως αποτέλεσμα μικροπολιτικών συμφερόντων. 
Μετά τιμής 
Δημήτρης Παπαναγιώτου


Της διάψευσης της....διάψευσης του κ.Παπαναγιώτου είχε προηγηθεί η διάψευση-καταγγελία του κ.Συκιώτη.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ
Κατόπιν σχετικών αναρτήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 18/4/2014 όσο αναφορά στην κοινή κάθοδο του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Συκιώτη και τον συνδυασμό του κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου, θεώρησα αναγκαίο να προβώ στην παρούσα ανακοίνωση ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι απολύτως αναληθή και ως εκ τούτου εξυπηρετούν σκοπούς παραπληρόφορησης του εκλογικού σώματος.

Μέτα τιμής 
Γιάννης Συκιώτης

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ. Ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΓΕΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. ΟΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΔΗΜΟ Η ΝΔ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ: ΧΡΗΣΤΟΚΩΣΤΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΚΩΣΤΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά τα εκκολαπτόμενα στελέχη που έχει η Φθιώτιδα.Και μετά ξυπνήσατε.Βλέπετε συνεχώς όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου