Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Φύλλο και....φτερό στο Δήμο Μακρακώμης από το ΣΔΟΕ!

Ενάμιση μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές και κάτι πρέπει να συμβαίνει στο βασίλειο της... Μακρακώμης.

Το προχτεσινό ολοσέλιδο της αθηναϊκής εφημερίδας Παραπολιτικά και η γενικότερη μουρμούρα στον Δήμο Μακρακώμης για αναθέσεις, κατατμήσεις έργων και αδιαφανείς διαδικασίες στην διαχείρηση των οικονομικών ...ερέθισαν προφανώς το ΣΔΟΕ και κλιμάκιο του βρέθηκε δευτεριάτικα (τσαγκαροδευτέρα) στα γραφεία του Δήμου.

Η αλήθεια είναι οτι   η αντιπολίτευση (μείζων μειοψηφία) του δημοτικού συμβουλίου έχει πολλές φορές μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. αναφερθεί σε ανάλογα περιστατικά, αλλά πάντα ο  Δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου ήταν  καθησυχαστικός και στις δημόσιες τοποθετήσεις του απαντούσε ότι  τίποτα απο όλα αυτά δεν έχουν βασιμότητα.
"Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε η μείζων μειοψηφία μας κατηγορεί για σκάνδαλα,αλλά τίποτα δεν έχει αποδειχτεί" απαντούσε στερεότυπα.
Η  έλευση βέβαια του ΣΔΟΕ μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα.

Σύμφωνα τώρα με τις πρώτες πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1, ζήτηθηκαν όλα τα στοιχεία κίνησης από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου και από μια πρώτη ματιά λέγεται οτι εντοπίστηκαν  εκταμιεύσεις με αμφισβητούμενης νομιμότητας παραστατικά στοιχεία, ελέγχτηκε επίσης  η νομιμότητα λειτουργίας μιας δεξαμενής καυσίμων στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου κ.α.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι δόθηκε ρητή οδηγία στο εξής κάθε πληρωμή  να γίνεται  μετά από ενημέρωση του ΣΔΟΕ ενώ ζητήθηκαν στη επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΔΟΕ να κατατεθούν μια σειρά εγγράφων και αποφάσεων που αφορούν στην διάθεση διαφόρων ποσών σε χρονικό βάθος τετραετίας!

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ που αναμένεται με ενδιαφέρον.

(Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του ΛΑΜΙΑ FM-1  να δοθούν απαντήσεις από τον Δήμαρχο κ. Θύμιο Παπαευθυμίου, δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία μας μαζί του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου