Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Ζεκεντέ


Φίλες και φίλοι, η τιμητική πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη και η συμμετοχή στον συνδυασμό του νέων, άφθαρτων, προσγειωμένων, δημιουργικών και καθημερινά μαχόμενων ανθρώπων, με ώθησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας του συνδυασμού του "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" .
  
Σε μία εποχή που η κοινωνική συνοχή κινδυνεύει λόγω της οικονομικής κρίσης και ανέχειας που λανθασμένες πολιτικές επιλογές του παρελθόντος δημιούργησαν, οι τοπικές κοινωνίες με εκφραστές τους Δήμους και τις Περιφέρειες έχουν το καθήκον και την δυνατότητα να διατηρήσουν υλικά και ηθικά όρθιο τον Ελληνισμό, όπως και στο παρελθόν έπραξαν.
 
Με στοχευμένες δράσεις και όχι πολλά χρήματα μπορούμε να κάνουμε αρκετά για το περιβάλλον, την ανάπτυξη, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και πολλά περισσότερα για την καθημερινότητα του πολίτη: υγεία, εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες, καθαριότητα, λαϊκό αθλητισμό, προτάσεις για επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα.
 
Σε μία εποχή που η κεντρική διοίκηση για λόγους οικονομίας καταργεί τις υπηρεσίες απ΄τις κωμοπόλεις και τα χωριά, πρέπει να δημιουργήσουμε ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ και ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ υπηρεσίες οι οποίες θα απευθύνονται στους πολίτες για καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων ώστε ο πολίτης να μην καταναλώνει χρόνο και χρήμα.
 
Άλλωστε επιτυχημένες εφαρμογές του παρελθόντος όπως π.χ. το πρόγραμμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" δείχνουν τον δρόμο.
 
Ας αφήσουμε λοιπόν τις κομματικές έριδες και αντιπαραθέσεις για άλλους και εμείς σεμνά και ταπεινά ας δουλέψουμε για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τη Φθιώτιδα και όλη τη Στερεά Ελλάδα.


Με εκτίμηση
 
ΚΩΝ/ΝΟΣ Α . ΖΕΚΕΝΤΕΣ
Δικηγόρος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
 
τηλ: 22310 66326 - 22330 801777
κιν: 6932296945

email: zekente@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου