Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στο Γολέμι του Δήμου Λοκρών η πρώτη δασική πυρκαγιά φέτος στη Φθιώτιδα

Κινητοποίηση χθες το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Φθιώτιδας μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο Γολέμι του δήμου Λοκρών.
 

Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Γολέμι, που βρίσκεται κοντά στην Αταλάντη.
 
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή με πεύκα και πουρνάρια. 

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις, 5 οχήματα της Π.Υ. με 10 άνδρες, όπου κατάφεραν ευτυχώς να θέσουν πολύ γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο. 

Ωστόσο η πυρκαγιά πρόλαβε και έκανε στάχτη 6 στρέμματα δασικής έκτασης.

Το γεγονός ότι η πρώτη δασική πυρκαγιά φέτος στη Φθιώτιδα εκδηλώθηκε στο Δήμο Λοκρών (προεκλογικά και νωρίς - νωρίς) θα πρέπει να επιστήσει την προσοχή όλων μας, υπηρεσιών και πολιτών, απέναντι στον πιθανό κίνδυνο έξαρσης των πυρκαγιών στη περιοχή.

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΑΣΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου