Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Συνάντηση της Ελένης Μακρή - Θεοδώρου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο κ.Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο συνάντησε στο γραφείο του η Βουλευτής κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου. 
 
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της συζήτησαν εκτενώς το θέμα της αστυνόμευσης στη Φθιώτιδα, καθώς επίσης και το ζήτημα της αυξανόμενης εγκληματικότητας, από το οποίο απειλούνται κυρίως τα ορεινά, μικρά ή απομακρυσμένα χωριά του νομού.

Οι δύο συνομιλητές αναφέρθηκαν επίσης και στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αμφότεροι συμφωνήσαν πως η διαδικασία αξιολόγησης των σχετικών στοιχείων και δεδομένων, πρέπει να γίνει προκειμένου να επιλεγούν λύσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες τοπικές αστυνομικές ανάγκες.

Εν συνεχεία, η Βουλευτής αναφερόμενη στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας «τύπου Γ» στο Δομοκό, ζήτησε να ενημερωθεί για τα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δρακόντειες συνθήκες φύλαξης των επικίνδυνων κατάδικων και υπόδικων τρομοκρατικών πράξεων και άλλων σοβαρών ποινικών αδικημάτων. 
 
Τέλος, η κα Μακρή ενημέρωσε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τα ζητήματα που προβληματίζουν τους κατοίκους της περιοχής σχετικά με την ασφάλειά τους, ενώ παράλληλα του μετέφερε τους προβληματισμούς των εργαζομένων στις φυλακές Δομοκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου