Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπύρου Κωσταρά

Φίλες και φίλοι

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη πολιτικοοικονομική και κοινωνική συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα και οι πολίτες της, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η μόνη ελπίδα διεξόδου από την κρίση είναι η θετική σκέψη και δράση της κάθε μιας και του καθένα από εμάς. 

Ξεπερασμένες ιδέες, πολιτικές και συμπεριφορές, που μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο, θα αποτελέσουν παρελθόν, μόνο αν και όταν παλέψουμε για να φέρουμε στο προσκήνιο το καλύτερο, το διαφορετικό.

Οι ρήξεις και οι τομές δεν θα έρθουν μέσα από τη στείρα άρνηση, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Αυτά τα ζήσαμε, αυτά μας έφεραν μέχρι εδώ.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι δύσκολοι καιροί απαιτούν σχέδιο, δράση, αποτέλεσμα. Με δημιουργική φαντασία, αλλά και απόλυτο ρεαλισμό.

 Σε αυτή τη συγκυρία επιλέγω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και να ενώσω τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη, για μια διαφορετική ΦΘΙΩΤΙΔΑ και ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ, η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γενικότερα μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει και να αναδείξει τις τεράστιες δυνατότητές της για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Βάζουμε τον πήχη ψηλά.

Αλλάζουμε ιδέες, νοοτροπία, πρακτικές. Με ορθολογικό και απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα.

Ξεκινάμε αυτή τη νέα και μεγάλη συλλογική προσπάθεια με κοινό όραμα να δουλέψουμε για να δούμε τον τόπο μας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ΦΘΙΩΤΙΔΑ, τη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης και δημιουργίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.      





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου