Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Γρηγόρη Δασταυρίδη στο Κ.Υ. Αταλάντης

Τον κ. Δασταυρίδη υποδέχτηκε στο Κ.Υ. Αταλάντης η Διοικήτρια κ. Γεωργοπούλου.

Έκτακτη επίσκεψη, ανταποκρινόμενος σε προηγηθείσες προσκλήσεις από μέρους της Διοικήτριας κας Μαίρης Γεωργοπούλου, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Κ.Υ. Αταλάντης ο Αναπληρωτής Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Γρηγόρης Δασταυρίδης.

Ο κ. Δασταυρίδης με τους συνεργάτες του έμεινε για δυο ώρες περίπου, και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κ.Υ., μίλησε με τους εφημερεύοντες ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Η κα Γεωργοπούλου από τη πλευρά της επεσήμανε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με βασικότερα, την αναγκαιότητα αναβάθμισης του Κ.Υ.Αταλάντης, τονίζοντας σε αυτό το σημείο την ιδιαιτερότητα της γεωγραφικής του θέσης και το υγειονομικό «βάρος» με το οποίο είναι επιφορτισμένο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς επίσης και το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης φύλαξης του Κ.Υ., την στιγμή μάλιστα που στο Φαρμακείο υπάρχουν Ναρκωτικά σκευάσματα, με αποτέλεσμα το προσωπικό να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. 
  
Στις συζητήσεις του με το προσωπικό, του τέθηκαν αιτήματα αλλά και ερωτήματα σχετικά με τις νέες δομές του ΠΕΔΥ. Έτσι απέκτησε μια σφαιρική άποψη για τις δομές και την λειτουργία του Κ.Υ Αταλάντης.

Ενόψει μάλιστα της διοικητικής ένταξης του Κ.Υ. στις αρμοδιότητες της Υ.ΠΕ. συζητήθηκαν και οι δυνατότητες αναβάθμισης των υπηρεσιών του και η περαιτέρω στελέχωση του. 

Ήδη ενσωματώθηκαν στο δυναμικό του τρεις Οδοντίατροι από τον ΕΟΠΠΥ και σε λιγότερο από ένα μήνα θα λειτουργεί και πάλι το Οδοντιατρικό τμήμα του Κ.Υ. με πρωινό, αλλά και απογευματινό ωράριο.

Ο κ. Δασταυρίδης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την από κάθε άποψη, άψογη παρουσία του προσωπικού, την διοικητική οργάνωση  και  την πληρότητα των δομών του Κ.Υ., δίνοντας συγχαρητήρια  τόσο στην Διοικήτρια κ. Γεωργοπούλου, όσο και στο προσωπικό του Κ.Υ. Αταλάντης.



1 σχόλιο:

  1. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΙΔΙΑ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου