Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Αταλάντη    24-03-2014
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                              Αριθ. Πρωτ:
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                     
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

                                                                           ΠΡΟΣ: Π. Α
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ              : ΝΙΚ.ΑΒΡΑΑΜ  1                                                                     
Τ.Κ                            : 35200 ΑΤΑΛΑΝΤΗ                              
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ         : κα ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ                                                         
ΤΗΛΕΦΩΝΟ              : 22330-81052                                            
FAX                            : 22330-81052                                                


ΘΕΜΑ: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ»


Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Λοκρών διαθέτει Κοινωνικό Παντοπωλείο και ξεκίνησε τη δράση του με την υποστήριξη 130 οικογενειών παρέχοντας δωρεάν τρόφιμα σε δημότες όλων των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.
Τον τελευταίο χρόνο οι ωφελούμενοι αυξήθηκαν σταδιακά και έφτασαν στις 220, αφού  αυξήθηκαν τα κοινωνικό – οικονομικά προβλήματα και έγινε ευρύτερα γνωστή  η λειτουργία των δημοτικών δράσεων αλληλεγγύης.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι εκτός των τροφίμων, διατίθενται φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, ιατρικά βοηθήματα, παιχνίδια, είδη βρεφοανάπτυξης κ.α.
Κατά τα έτη  2013 – 2014 η συχνότητα των διανομών στις οικογένειες ανέρχονται στις 6 φορές ετησίως και φιλοδοξούμε με τη βοήθεια και άλλων φορέων και δωρητών να αυξηθούν την επόμενη χρονιά.
Στο πλαίσιο αυτό, κάθε στήριξη και συνεισφορά, προερχόμενη από κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία. Για το λόγο αυτό, το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα ενισχυθεί με τρόφιμα που θα αγοραστούν από την μεγάλη εκδήλωση ZUBATHON που διοργανώνει η Σχολή Χορού Baila Amor της κας Γιούλη Κάμπα την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στις 6:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης.
Η διαδικασία παραλαβής τροφίμων πραγματοποιείται πάντα από την αρμόδια οικονομική επιτροπή του Δήμου Λοκρών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του συνόλου των δράσεων αλληλεγγύης, αρμόδιοι είναι οι Κοινωνικοί Επιστήμονες του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού με την στενή συνεργασία του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης αλλά και με την σημαντική συμβολή των δομών  Βοήθεια στο Σπίτι όλου του Δήμου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων την Σχολή Χορού Baila Amor και την συγχαίρουμε πολύ που ανέλαβε την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη  των συνανθρώπων μας.
Παρακαλούμε εσάς και τους Φορείς που εκπροσωπείτε για την γνωστοποίηση αυτής της Κοινωνικής Δράσης που ενώνει τη "Χαρά της Άσκησης με την Προσφορά στις Δύσκολες Φάσεις της Ζωής", καθώς και κάθε άλλης συναφούς δράσης, για την ενίσχυση των δράσεων αλληλεγγύης.          


 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛ. ΛΙΟΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου