Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Νέα τροπή στο δήμο Λοκρών - Ξεκαθαρίζουν οι σίγουρες υποψηφιότητες

Στο παρά πέντε αλλάζει το σκηνικό στο δήμο Λοκρών όσο αφορά υποψηφίους δημάρχους και συνδυασμούς.

Τα πάνω - κάτω έρχονται με τις τελευταίες εξελίξεις. Τελικοί σίγουροι (?) υποψήφιοι δήμαρχοι για το δήμο Λοκρών:


Γ. Ρούσσης - Ν. Λιόλιος - Γ. Σκαμπερδόπουλος - Κ. Αγγελούσης


Οι εξελίξεις ραγδαίες:

Εκτός εκλογικής κούρσας η Μαίρη Γεωργοπούλου λόγω κωλύματος που προκύπτει από τη θέση της Διευθύντριας του Κ.Υ. Αταλάντης που κατέχει. Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι ούτε υποψήφια δημοτική σύμβουλος. 

Έτσι ο Κώστας Αγγελούσης παραμένει μόνος διεκδικητής από την παράταξη της ΝΔ τον οποίο αναμένεται τώρα να στηρίξουν όλα τα στελέχη της ΝΔ τα οποία μέχρι σήμερα είχαν "κόλλημα" επειδή οι διεκδικητές ήταν δύο. Τώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα αναμένεται όλοι να συσπειρωθούν γύρω από τον Αγγελούση, αφού δεν υπάρχουν πια ούτε δικαιολογίες, αλλά ούτε και άλλα χρονικά περιθώρια. (Εκτός αν προκύψει ή έχει συμφωνηθεί κάποιο άλλο πρόσωπο επικεφαλής). Βέβαια δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το τι θα κάνουν αυτοί που αντετίθεντο λυσσομανώς τόσο καιρό στην υποψηφιότητα Αγγελούση. Από αύριο θα δούμε τι μέλει γενέσθαι.

Από την άλλη, και αφού πάτωσε η άνευ προηγουμένου ασυνεννοησίας προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών για την δημιουργία ενός αριστερού ψηφοδελτίου, ο Κώστας Τσέρτος προσχώρησε στο συνδυασμό Σκαμπερδόπουλου. Αναμένεται και η πιθανή προσχώρηση Αλεξίου και ίσως και Μπονόβα.

Από τις τελευταίες εξελίξεις ο Σκαμπερδόπουλος είναι αυτός ενισχύεται σημαντικά. Αφενός διότι σχεδόν όλοι οι ''διαμαρτυρόμενοι'' και δυσαρεστημένοι του Λιόλιου, καθώς και οι δικαίως απογοητευμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, συσπειρώνονται γύρω του, αφετέρου διότι αναμένεται και νέο κύμα προσχωρήσεων στο συνδυασμό του, εκ των δεξιών αυτή τη φορά, στελεχών της ΝΔ που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τον Αγγελούση.

Αντίθετα ο Λιόλιος φαίνεται να αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο αφού ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα: Ένας ευρύτερος πολιτικά ανεξάρτητος συνδυασμός Σκαμπερδόπουλου ο οποίος συσπειρώνει γύρω του δυνάμεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ μέχρι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. 

Όσο για τον Γιώργο Σκαμπερδόπουλο... με αυτές τις εξελίξεις να διαδραματίζονται ανήμερα της ονομαστικής του εορτής... τι καλύτερο δώρο ανέμενε;...

36 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΚΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.... ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΟΥΤΕ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ. ΤΟ ΡΟΥΣΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
  3. Αυτοί είναι ότι καλύτερο είχε η Λοκρίδα; Αυτοί είναι οι νέοι και άφθαρτοι που υπόσχονταν όλα τα κόμματα; Οι δύο μάλιστα επιλογή πατρός Χρηστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΕΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ή ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ; ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ...ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΣ ,ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ!

      Διαγραφή
    3. σιγα ρε γίγαντα... εκλογικος συνδυασμός ειστε ή αυτονομιστικό κίνημα;

      Διαγραφή
    4. Ε, ΝΑΙ... ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ... ΑΠΟ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ...

      Διαγραφή
    5. ΕΝΩ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ... ΑΠΟ 33ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ 70ΕΤΙΑΣ...

      Διαγραφή
    6. ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΜΠ?

      Διαγραφή
    7. Είμαστε η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΚΡΩΝ ! Με στόχο την πλήρη αλλαγή στον τόπο με την βοήθεια και την συμμετοχή ,όλων των πολιτών!

      Διαγραφή
  7. ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
    ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ; ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ; ΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από την κ. Γεωργοπούλου για το θέμα. Κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα. Υπομονή.

      Διαγραφή
  8. ετσι να φυγει το παλιο. να μπουν νεοι. η φωτο απο το συνεδριο νεολαιας ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ερμε Τσαβες τι σε περιμένει τωρα αν δεν κάνεις ψηφοδέλτιο ή αν χάσεις τις εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΣΕΡΤΟΣ ΜΕ ΡΕΓΓΟ. ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ. ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗς ΘΗΤΕΙΑΣ ή ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ. ΌΠΩΣ, ΌΜΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ- ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΡΕΓΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗς ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΆΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπρός για νέους ΧΥΤΑ ολοταχώς.

      Διαγραφή
    2. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ , Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΟΤΙ ,ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΝΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΡΕΓΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΒΑΨΙΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΚΑΓΚΕΛΑ Ή ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΛΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ,ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΡΕΓΓΟ, ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΚΑΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Ο ΡΕΓΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  11. Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ
    ΠΟΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα με την απαράδεκτη (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής που βγάζει εκτός εκλογικής διαδικασίας τη Γεωργοπούλου παίρνει νέες διαστάσεις. Πάντως η Σιδηρά Κυρία θα δώσει απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανελλήνιο Λαμογιακό κίνημα ΛΟΚΡΩΝ .οσονούπω .θα είστε ολοι μέσα.

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μονο τα παγκακια ειδες? Τα σκουπιδια δεν σέ ένοχλησαν? Μπίχλα καί αηδία όπως αυτοί που μάς κυβέρνησαν ας το θέσουμε καί έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο φωτισμός σέ ένόχλησε? τά σκουπίδια δέν τά βλέπεις άλλά θά μου πεις τούς άρέσει ή ευωδία τους λόγω ότι είναι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο φωτισμός σέ ένόχλησε? τά σκουπίδια δέν τά βλέπεις άλλά θά μου πεις τούς άρέσει ή ευωδία τους λόγω ότι είναι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΟΝΟΒΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΚΡΩΝ ΤΟΥ Γ. ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, βέβαια. Χρειάζονται έναν πραγματικά έντιμο και μορφωμένο άνθρωπο να του αναθέσουν τους νέους ΧΥΤΑ που έχουν μείνει μισοτελειωμένοι να γίνουν στο "τετραεθνές" Αταλάντης. Ο κόσμος θυμάται ακόμη τα έργα που πήγαν να κάνουν κάποιοι.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ, ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΜΙΖ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ...................

      Διαγραφή
  18. τελικά γιατί ό κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σιωπά? τί συμβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  19. κοινωνία αξιών - Νότιος Κορέα

    Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας :


    «Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να αποτρέψω αυτό το δυστύχημα από το να συμβεί και δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ σωστά μετά την τραγωδία.
    Πίστευα ότι ως πρωθυπουργός έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη και να παραιτηθώ.
    Το τελευταίο δυστύχημα βύθισε όλους τους Νοτιοκορεάτες σε μεγάλη θλίψη. Πολλές ημέρες έχουν περάσει από το δυστύχημα αλλά οι φωνές των συγγενών των αγνοούμενων ακόμα με κρατούν ξύπνιο τα βράδια...

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου