Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ε.Α.Μ.: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ – ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΙ


Ε. Α. Μ.
ΛΑΡΥΜΝΑ: 25-04-2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ – ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΙ

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

 Πριν 15 ημέρες περίπου ήρθε στο Σωματείο η απόφαση της Ε.Ε. που αν υλοποιηθεί καταδικάζει τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και φυσικά την ίδια τη ΛΑΡΚΟ.

 Οι σχεδιασμοί των πολυεθνικών για τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους αποτυπώνονται μέσα σ΄ αυτή την απόφαση.

  Ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο , πλην μιας αποπροσανατολιστικής  ανακοίνωσης που έβγαλε , δεν έχει κάνει τίποτα άλλο.

             Την ίδια στιγμή γνωρίζει καλύτερα από όλους πως τα χθεσινά σχέδια των πολυεθνικών η Ε.Ε. και η κυβέρνηση  , τα έκαναν αποφάσεις και το επόμενο βήμα είναι να υλοποιηθούν.

  Μέσα σε αυτό το 15νθήμερο τα οικονομικά προβλήματα της ΛΑΡΚΟ που έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή των εργατών , οξύνθηκαν.


 Δεν υπήρχαν χρήματα για να αποδοθούν οι δόσεις των αποζημιώσεων σε συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν , καθυστερεί μέχρι σήμερα η προκαταβολή των συναδέλφων στις εργολαβίες , δεν πληρώθηκαν μικροεργολάβοι αυτοαπασχολούμενοι για να περάσουν και αυτοί λίγο πιο άνετα τις μέρες του Πάσχα , για να αποδοθεί το δώρο Πάσχα σε μερικούς εργαζόμενους στις εργολαβίες , χρειάστηκε το συνδικάτο Μετάλλου να κάνει παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας και υπό την απειλή αυτοφόρου το δώρο δόθηκε , αλλά όπως ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους , μειωμένο.

 Κάτω από αυτό το κλίμα η ΛΑΡΚΟ με τους εργολάβους μοιράζουν πρόστιμα κόβοντας ολόκληρα μεροκάματα στους συναδέλφους που για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στα τελευταία σεμινάρια ασφαλείας.

 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

   ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ:
         
        Αν ο κυβερνητικός εργοδοτικός συνδικαλισμός έκανε μέλη στο Σωματείο τους εργαζόμενους στις εργολαβίες ή δεν τους τρομοκρατούσε ώστε να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο Μετάλλου, θα ήταν  ίδια η στάση της ΛΑΡΚΟ απέναντι στους εργαζόμενους στις εργολαβίες

           Η στάση αυτή της πλειοψηφίας του Σωματείου εξυπηρετεί ή δεν εξυπηρετεί την εργοδοσία ;

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΙ.

Η στάση αναμονής του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού που κρατεί απέναντι στην απόφαση της Ε.Ε. ,  εξυπηρετεί  ή δεν εξυπηρετεί την κυβέρνηση;

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ .

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ ανεξάρτητα με ποιο καθεστώς εργάζονται  , τα φτωχά λαϊκά στρώματα της περιοχής , στις εκλογικές μάχες που έχουμε που έχουμε μπροστά μας , θα καταδικάσουν αυτές τις δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα ή θα ανταλλάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο καταδίκης τους με ψεύτικες ελπίδες ;

 Εμείς το λέμε ξεκάθαρα για άλλη μια φορά : Για να γίνουν οι εργαζόμενοι πρωταγωνιστές των εξελίξεων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ όχι μόνο από τις δυνάμεις του παλιού κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού , αλλά και από το νέο που προσπαθεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη .

 Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ για να στείλουν μήνυμα αντίστασης σε αυτή την πολιτική που εξυπηρετεί τα μονοπώλια πρέπει σε όλα τα επίπεδα να υπερψηφίσουν τις ταξικές – πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που είναι ενάντια στα μονοπώλια , στα δεσμά της Ε.Ε και στα κόμματα του ευρωμονόδρομου .

 Το ζήτημα δεν είναι εκβιαστικό , ή εμείς ή αυτοί . Είναι πατριωτικό . Ή τα μονοπώλια ή ο λαός .

 ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


24 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ...ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΣΥΝΗ. ΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΛΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ. ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.
      ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ,ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ 4.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ.
      ΑΙΣΧΟΣ..
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΡΩΓΕΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ..
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΙΦΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ..ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΟΛΜΑΤΕ; ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ;

      Διαγραφή
    2. Για ολους αυτούς ενα λέω:
      Σαπουνίζοντας γουρούνι, χάνεις χρόνο και σαπούνι.

      Διαγραφή
  3. Μέ τόσα οικονομικά προβλήματα ακόμη για ΛΑΡΚΟ θα μιλάμε; Αυτό το μαγαζί πρέπει να κλείσει για να απλλαγει ο κόσμος απο αυτούς τους άξεστους.Μόνο ελλειμματα και χρέη παράγουν. Γιατί ο Σταϊκουρας δεν τους τραβάει το αυτί; Με αυτό το τρόπο εκθέτουν την πολιτκή του πλεονασματος που ανακοίνωσε. Υπουργέ κλείσε την ΛΑΡΚΟ γιατί τωρα που ο Κορεντζελος εκλεγεί περιφερειακός συμβουλος στις επομενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής για να σου πάρει την θέση σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ 136 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ; ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ....

      Διαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΛΙΕΣ;
    ΤΟ ΕΑΜ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ; ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ. Ο ''ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ΄΄ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ.
      ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ.

      Διαγραφή
  5. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.Το ακροδεξιό μόρφωμα που δοικεί την ΛΑΡΚΟ σύντομα θα είναι παρελθόν. Οι ΄΄κερατάδες΄΄ και οι κατεργάρηδες θα καταλάβουν την ανυπαρξία τους που προσπαθούν να καλύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ; ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντισταθειτε εργαζομενοι σε αυτα που προσπαθουν να σου περασουν.
      Αν δεν μπορεις να τους νικησεις γλειψτε τους,οπως λεει η παροιμια!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ. ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;

      Διαγραφή
  7. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ. ΤΟΣΟ ΕΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ!!!
    ΤΟ 2013 ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΧΑΝ 90 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΖΗΜΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΔΩΡΟ ! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΣΤΑΊΚΟΥΡΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ;
    ΤΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ;
    ΠΟΣΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ 100.0000 € ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
    ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ;
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 5.000 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΑΝ;
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΨΦΙΣΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΝ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ..ΘΑ ΜΠΡΕΚΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ...
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ....

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΘΥΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ. ΩΣ ΕΔΩ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΣΜΑ.
      ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!!!

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ;
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΔΩΜΕΝ......

      Διαγραφή
    5. ΑΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ!!! ΟΠΟΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ..

      Διαγραφή
  10. Αυτοί που διοικούν την ΛΑΡΚΟ πρέπει να ξέρουν οτι, < Ὅταν ἀκοῦς τὸ λαὸ νὰ κρυφοψιθυρίζη, εἶναι θυμωμένος τρομερά. > όπως έλεγε ο Αισχύλος. Τον ακούτε; Ακουστήτε τον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΕΑΜ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ. ΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ: ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου