Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014

Στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22-1-2014 συνάντηση φορέων, για τον προγραμματισμό των δράσεων καθ’ όλη την διάρκεια αυτών.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα από ένα γόνιμο διάλογο στον οποίο κατατέθηκαν προτάσεις, για την αποτελεσματικότερη οργάνωση όλων των εμπλεκομένων.

Η οικονομική συγκυρία ,δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην προσπάθεια που καταβάλουν οι συμμετέχοντες, με στόχο πάντα την αύξηση του αριθμού των καρναβαλιστών και την συμμετοχή του κόσμου, μέσα από ένα πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας ,ομαδικής δουλειάς και προσφοράς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν : 

Ο Δήμαρχος Δήμου Λοκρών κ.Νικόλαος Λιόλιος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Γυναικών, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, εθελοντές κ.α

Ο Δήμος Λοκρών όπως πάντα θα ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό με όλες του τις δυνατότητες για ένα πολύχρωμο και επιτυχημένο Καρναβάλι.

Εκ του 

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΓΑ Η ΤΑ ΚΡΕΜΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΜΙΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου