Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Με την παρουσία πλήθους δημοτών η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λοκρών

Με την παρουσία πλήθους κόσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών την Κυριακή 26-1-20124 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.




Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος, αφού ευχαρίστησε όλους τους Δημότες του Δήμου Λοκρών και τους εκπροσώπους τους για τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια τριετούς θητείας της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δράσεις του Δήμου.
   

Συγκεκριμένη αναφορά έκανε για τα έργα υποδομής, την προβολή του Δήμου, την προστασία των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, την φροντίδα των παιδιών εργαζομένων γονέων χαμηλών εισοδημάτων, την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λοκρών.

Χορωδίες του Δήμου Λοκρών έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση με καταπληκτικές ερμηνείες 

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Κλήρου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Δημοτικών Ενοτήτων και αρκετοί Δημότες.




7 σχόλια:

  1. Δίδυμα συνομιλητών - παρευρισκομένων που βγάζουν είδηση. Στη δεύτερη φώτο φυσικά. Αφήνουμε στην άκρη το πρώτο δίδυμο των ιερέων.

    Πάμε στο δεύτερο δίδυμο. Αυτό του δημάρχου με την πρώτη κυρία του δήμου. Ο καθένας από τους δύο μάλλον βρίσκεται αλλού. Ο δήμαρχος μοιάζει να βρίσκεται χαμένος στον κόσμο του. Νοιώθει αμήχανος και μόνος ή μου φαίνεται; Η πρώτη κυρία από την άλλη μετρά τους ψηφοφόρους ή περιμένει να μπει κάποιος από την είσοδο;

    Στο τρίτο δίδυμο τώρα. Τι να λένε Γεωργοπούλου - Χειμάρας με τόση ένταση και περισυλλογή; Όχι πες μου. Τον ψήνει η πρόεδρος για κοινή κάθοδο στη Λοκρίδα; Μήπως την ψήνει να κατέβει αντιπεριφερειάρχης με τους ΑΝΕΛ; Ή ανταλλάσσουν όρκους αλληλοϋποστήριξης; Έχει γούστο να τον επιπλήττει που δεν έκανε αίτηση στη ΔΗΜΤΟ για υποψήφιος δήμαρχος.

    Στο τέταρτο δίδυμο Πάσσα - Παπαγεωργίου βλέπουμε τα χαμόγελα της αμηχανίας. Τέτοια χαμόγελα μόνο από Ιάπωνες τουρίστες παίρνεις. Αλλά και η αμηχανία και των δύο έκδηλη. "Βρε που βάλανε να κάτσω εδώ", ένα πράγμα. "Πως την πάτησα έτσι. Άσε που δεν ακούω τι λένε κι άλλοι δίπλα μου τόση ώρα."

    Στο πέμπτο και τελευταίο δίδυμο Αγγελούσης - Παπακωνσταντίνου (τα πιο γνωστά ονόματα στη Λοκρίδα και όχι μόνο - μαζί με του Λιόλιου - βαριά κληρονομιά τα ονόματα Αγγελούση και Παπακωνσταντίνου) φαίνεται να έχουν στήσει άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Τι να λένε άραγε; Τον κοινό πόνο τους για το βάρος των ονομάτων τους; ή μήπως για μελλοντικές συνεργασίες μετά διάλυση της παράταξης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ; ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΟΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.

      Διαγραφή
  4. Για την προβολή του Δήμου όσο αφορά την προστασία των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και την φροντίδα των παιδιών εργαζομένων γονέων χαμηλών εισοδημάτων το δείχνουν από μόνες τους οι... υπερπολυτελείς εκδηλώσεις της δημοτικής αρχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναφέρθηκε ο δήμαρχος στα... έργα υποδομής? Ποια έργα? Γιατί δεν τα αναφέρετε? Να τα μάθει ο δημότης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ... ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ!!! ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΚΕΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου