Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη στο ΓΝ Λαμίας

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας με επικεφαλής το βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27/01 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας καθώς και ενημερωτικές συναντήσεις με το Σωματείο Εργαζομένων, την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η κατάσταση στο τομέα της υγείας μπαίνει σε νέα φάση με την επικείμενη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία θα έχει και συνέπειες σε όλο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Από την πλευρά των εργαζομένων και του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου υπήρξε ενημέρωση για τα σταθερά προβλήματα στην προμήθεια βασικών υλικών και τη μεγάλη έλλειψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα την οριακή λειτουργία τμημάτων και κλινικών.

Από πλευράς του ο Βασίλης Κυριακάκης δεσμεύτηκε να συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύει μέσα και έξω από τη Βουλή τα μεγάλα προβλήματα της Υγείας και να υπερασπίζεται μαζί με την κοινωνία και τους εργαζόμενους το δικαίωμα στην πρόσβαση σε αυτή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου