Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δυσαρέσκεια Πασόκων από ΣΥΡΙΖΑ...

Προβληματισμός επικρατεί στο χώρο του λεγομένου κοινωνικού ΠΑΣΟΚ της Φθιώτιδας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας γενικότερα όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές στον FM-1 από την δήλωση του υπεύθυνου αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ πριν δυο ημέρες από την Λαμία ότι αποκλείεται στήριξη στην υποψηφιότητα του σημερινού περιφερειάρχη Κλεάρχου Περγαντά.
 
Πιο συγκεκριμμένα στελεχος  μαζικού φορέα της Φθιώτιδας επισήμανε στον FM-1 χαρακτηριστικά: "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντελήφθηκε ότι αν δεν  μετείχαν στην προχτεσινή εκδήλωση τα πρώην μέλη και στελεχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα βρίσκονταν  στην αίθουσα του Σαμαρά ούτε το ένα τρίτο του ακροατηρίου".
 
Οι ίδιες πηγές πάντως αναφέρουν ότι πρακτικά δεν εχει καμία αξία η δήλωση Πουλάκη αφού την τελική απόφαση για τους υποψηφίους περιφερειάρχες θα λάβει προσωπικά ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας και οι πολύ στενοί συνεργάτες του "αφού οι περιφερειακές εκλογές έχουν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα!"
 
Εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού της σημερινής πλειοψηφίας ανέφερε στον FM-1 ότι με την στάση του αυτή ο κ.Πουλάκης έχει δωσει ήδη πόντους στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη κυρίως σε αναποφάσιστους ψηφοφόρους και αν δεν υπάρξει διορθωτική κίνηση τότε όποιον και αν στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά τον έχει καταδικάσει σε αποτυχία!
 
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι  και στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά υπάρχουν απόψεις που διαφωνούν με την δήλωση Πουλάκη, δεν είναι δεσμευτική αφού έγινε χωρίς να έχουν προηγηθεί και ολοκληρωθεί οι εσωκομματικές διαβουλεύσεις και συζητήσεις σε επίπεδο  περιφέρειας.
 
Το θέμα αυτό αναμένεται να συζητηθεί και στην μεθαυριανή σύσκεψη των γραμματέων Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ της Στερεάς Ελλάδος.


lamiafm1

2 σχόλια:

  1. Προς το στέλεχος μαζικού φορέα της Φθιώτιδας, "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα στελέχη "μαζικών" φορέων του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια προσπάθεια....Αν η δυσαρέσκεια τους εντοπίζεται στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε χείρα ξεπλύματος και εξαγιασμού του παρελθοντος τους καλα κανουν και δυσαρεστούνται. Εαν δυσαρεστούνται γιατί θεωρούν ότι ο Περγαντάς και ο κάθε μνημονιακός ΠΑΣΟΚΟΣ αποτελεί την κοινωνική έκφραση του συγκεκριμένου χώρου καλά κάνουν και δυσαρεστούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου