Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σειρά συναντήσεων στη Λαμία είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος

Σειρά συναντήσεων είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  και τ.Υφυπουργός Υγείας κ. Θανάσης Γιαννόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο Νομό Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη Λαμία. 
 

Ο κ.Γιαννόπουλος συναντήθηκε αρχικά με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο
 
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, τα οποία έχουν προέλθει από τη μνημονιακή λαίλαπα που μαστίζει τη χώρα μας. 
 
Στο επίκεντρο της συζήτηση βρέθηκαν και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία με την έλλειψη ιερέων σε πολλές ενορίες της περιοχής. 
 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γεώργιο Κοτρωνιά με τον οποίο συζήτησε τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λαμιέων σε επίπεδο υποδομών, ανεργίας και λοιπών δράσεων και έργων. 
 
 
Τέλος ο κ. Γιαννόπουλος συναντήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Διαμαντάρα και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής και κυρίως για την αδυναμία πρόσβασης στις δομές υγείας με το ταμείο τους, λόγω δυσχέρειας καταβολής των εισφορών τους, συνεπεία της οικονομικής κρίσης.






1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου