Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σε σύσκεψη στη Λάρυμνα ο Δήμαρχος Λοκρών για το θέμα κατάργησης των Ιατρείων ΙΚΑ σε Λάρυμνα και Αταλάντη

Στις 28-1-2014 στο  κοινοτικό κατάστημα  Λάρυμνας και παρουσία του Δημάρχου Λοκρών κ.Νικολάου Λιόλιου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σχετικά με την διαθεσιμότητα των Ιατρών – υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ  και την παράδοση  του πάσης φύσεως Υγειονομικού Υλικού της Υγειονομικής Υπηρεσίας  Αταλάντης και Λάρυμνας.

Στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο  του Υπουργείου Υγείας υποβαθμίζεται  το Σύστημα Υγείας και στην περιοχή του Δήμου Λοκρών με άμεσες συνέπειες στην υγεία των Δημοτών  αλλά και στον περιορισμό  δωρεάν παροχών που ισχύουν μέχρι σήμερα.
    
Με την κατάργηση  των Ιατρείων  ΙΚΑ στη Λάρυμνα  και Αταλάντη θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εξέτασης, συνταγογράφησης  και θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας των πολιτών με αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές  συνέπειες.

Μετά από γόνιμο διάλογο αποφασίστηκε  η δυναμική παρέμβαση με την συμμετοχή  και επαγρύπνηση του Δήμου Λοκρών και των δημοτών του για την διαφύλαξη  του βασικότερου  αγαθού του ανθρώπου αυτό της Υγείας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν :

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ.Νικόλαος Λιόλιος, οι Αντιδήμαρχοι  Αταλάντης και Οπουντίων κ.κ.  Βλαχάβας Γιώργος και Μπώκος Χρήστος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γριτζάπης Σπύρος, Ρούσσης Γιώργος, και Νυδριώτης Γιώργος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λάρυμνας κ. Μιλτιάδης Χρυσοβέργης, εκπρόσωπος της Εταιρίας Λάρκο κ.Παλιάτσος Δημήτρης , ο προϊστάμενος  των ιατρών της Λάρκο κ.Βαλλής, ο γενικό γραμματέας  εργαζομένων της Λάρκο κ.Γκιώνης Άγγελος  αρκετοί συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στην Λάρκο.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου