Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑ …..ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!

Αγνοώντας επιδεικτικά ο Δήμαρχος τους δέκα δημοτικούς συμβούλους που, μετά τις καταγγελίες των υπαλλήλων της Πολεοδομίας, κατέθεσαν αίτηση για Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοινώνει ….κανονικό Δημοτικό συμβούλιο, την Παρασκευή 17-1-2014. 

Το τραγελαφικό είναι ότι στο προγραμματισμένο τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής δεν υπάρχει Θέμα για το αίτημα που υποβλήθηκε, αλλά  στο 5ο Θέμα ζητά την ψήφιση πιστώσεων για την Εκδήλωση της Μάχης του Μαρτίνου και στο 6ο Θέμα ζητά ψήφιση δαπανών για το Καρναβάλι του 2014. 

Από τη μια λοιπόν έχουμε «οικονομικό» πρόβλημα και από την  άλλη ζητάμε πιστώσεις για τραπεζώματα (κανείς δεν έχει αντίρρηση για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις με σχεδόν μηδενικό κόστος, για να τιμηθεί η ηρωική θυσία των Μαρτιναίων) και για …Καρναβάλια. 

Αν θυμηθούμε μάλιστα τι ψήφισε η συμπολίτευση με το «οικονομικό πρόβλημα» για τα καρναβάλια του 2013 μπορεί και να πάθουμε κανένα εγκεφαλικό. Από τις 30000 ευρώ που ψηφίστηκαν αρχικά (και ..με το ζόρι!), έφεραν για έγκριση 60000 ευρώ με την αμίμητη ατάκα της αντιδημάρχου Λιβανατών «..ξεφύγαμε λίγο στο ποσό», το οποίο φυσικά και καταψηφίστηκε από την αντιπολίτευση. Μάλλον άλλος έχει ..ξεφύγει Δήμαρχε!

Ζήτησα εξηγήσεις από την πρόεδρο του ΔΣ για την μη σύγκλιση του έκτακτου Δημ. Συμβουλίου για να πάρω μια ακόμη αμίμητη απάντηση, ότι αρνείται τη σύγκλιση γιατί δεν έχει …υπογραφές παρά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με όλους τους αιτούντες και τη διαβεβαίωση ότι είναι όλοι σύμφωνοι

Της εξήγησα ότι είναι παράλογο να ζητάμε να μετακινηθούν οι σύμβουλοι από Μαρτίνο και Μαλεσίνα, ξοδεύοντας χρόνο και χρήματα για μια υπογραφή, κάτι που θα μπορούσε να γίνει λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου για το τυπικό της υπόθεσης! 

Το αποτέλεσμα είναι ότι το Θέμα το «έφαγαν» οι ..τυπικότητες. Αναλογιζόμενη δε πόσες, όχι απλά παράτυπες αλλά αποφάσεις στα όρια της παρανομίας έχουν παρθεί στα πλαίσια της «καλής θέλησης», από μοδίστρες που πληρώθηκαν με «επιχορηγήσεις» συλλόγων μέχρι «μαϊμού» ενοικιαστήρια, η παραπάνω δικαιολογία φαντάζει τουλάχιστον γελοία. 

Η συναίνεση και το καλό κλίμα που προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε στο δημ. Συμβούλιο, βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία του δήμου, αντί να εκτιμηθεί κάποιοι την εξέλαβαν ως αδυναμία συμπεριφερόμενοι ως ..Μονάρχες! που τέσσερις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους, οδηγώντας «το προεκλογικό κλίμα» σε επικίνδυνα μονοπάτια! 

Δεν μας αρέσει, ως εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και υπόλογοι στους πολίτες που μας ανέθεσαν τον έλεγχο μέσω του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, να μας αγνοούν επιδεικτικά. Και δεν αρέσει σε κανέναν να αγνοούνται επιδεικτικά δέκα δημοτικοί σύμβουλοι, δηλαδή τα μισά σχεδόν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου! 

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός και την Παρασκευή θα είναι όλοι εκεί, υπάλληλοι και Μηχανικοί μαζί με τους πολίτες μήπως και περισώσουν κάτι από μια ακόμα Υπηρεσία που οδεύει στην απαξίωση και διάλυση!


Μαρία Γεωργοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος

31 σχόλια:

 1. Είναι αλήθεια ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των δημοτικών συμβούλων με την πρόεδρο του ΔΣ για έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ και η κυρία πρόεδρος συμφώνησε με όλους ότι θα δεχθεί το αίτημά τους.

  Τι άλλαξε στην πορεία κυρία Παπακωνσταντίνου;

  Γιατί δεν αρνηθήκατε στο τηλέφωνο και δεν τους ζητήσατε να έρθουν να υπογράψουν έγγραφη αίτηση;

  Γιατί τους διαβεβαιώσατε όλους θα δεχτείτε το τηλεφωνικό αίτημα τους και κατόπιν αλλάζετε ξαφνικά γνώμη και απορρίπτεται αυτό που εσείς η ίδια αποφασίσατε;

  Κοροϊδεύετε και εμπαίζετε τα μέλη του ΔΣ; Τι συμβαίνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;

   Διαγραφή
  2. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ;
   ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ...
   ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
   ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ...
   ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...
   ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ Η ΓΚΑΦΑ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ...
   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ.

   Διαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΑΥΡΙΟ...

   Διαγραφή
 2. .ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΆ ΑΥΤΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ.ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?;ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;?ΑΧ ΒΡΕ ΒΙΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ... ΑΥΤΟΣ... ΚΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ... ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ... ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ...

   Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!Ε ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ!

   Διαγραφή
 3. ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΚΙ Η ΓΕΟΡΓΟΠΟΥΛΟΥ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ... ΥΠΟΚΟΜΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΤΡΕΛΗ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

   Διαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ. ΟΥΤΕ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΟΥΤΕ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ-ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΦΑΕ ΕΣΥ ΝΑ ΦΑΩ ΚΙ ΕΓΩ". ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ...

   Διαγραφή
 4. Οι μοδίστρες που αναφέρεις πληρώθηκαν μέσω «επιχορηγήσης» συλλόγου χωρίς να κοπεί ούτε ένα τιμολόγιο, ούτε μία απόδειξη!!! Έτσι "δουλεύε" τόσα χρόνια ο Καρατράντος... Το είχε σύστημα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΝΩΣΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΔΩ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΤΟΤΕ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ (!) ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΧΡΕΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΔΗΛΩΜΕΝΑ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΑΥΡΑ.
   ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΑΦΟΥ ΕΣΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ???

   Διαγραφή
 5. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 60,000 ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΑΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙΑ ΚΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 60.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΣΤΑΚΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ... ΑΛΗΤΕΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
   ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΕ-ΡΟΥΣΣΗ;
   ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ;
   ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ;
   Ε, ΠΟΤΕ;

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΑΠΛΟ.

   Διαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ;... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!!

   Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 20.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

   ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 60.000 ΕΥΡΩ

   ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ή ΟΧΙ) ΠΛΗΡΩΣΕ 3 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

   ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ 12 ΕΥΡΩ.

   ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

   ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ "ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΣΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ. 60,000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΟΣΑ ΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΙ....ΣΥΛΛΟΓΟΙ....ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

   Διαγραφή
 6. Τα χρόνια της δυστυχίας, της καταστροφής της φτώχειας, της πείνας και της λεηλασίας πέρασαν, λεφτά υπάρχουν Αδρανοποιημένα ! Δεν πρόκειται για «συνωμοσιολογία»! Ούτε για ευφάνταστα σενάρια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 60.000 ΚΑΙ ΣΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ.ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ 1.200.000,00 ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ,ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ?ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΤΗΛΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ποια αγωνιστρια και παρινα αλογα βρε παιδια.Φουλ ΝΔ και ξερο ψωμι και καλα επανασταση και και και....Ξυλινη γλωσσα και τα καθως πρεπει λογια.Πρωτα κοιταμε το σπιτι μας και μετα τα κοινα.Αλησμονου μνημης η ατακα παλαιοτερα"Θα υπηρετησω το κομα της Ν.Δ.)Εμεις δεν θελουμε να υπηρετησεις κομμα,θελουμε εμας να υπηρετησεις.Και θα σου πω και κατι αλλο προσωπικα για να μην σε εκμεταλευονται.Σε θελουν μπροστινη γιατι σε θεωρουν χειραγωγησιμη-αχυρανθρωπο πως να στο πω-.Γιατι σε αλλον δεν θα μπορεσουν να κανου (τοσο) κουμαντο.Σ εσενα θα μπορεσουν ομως.Εχεις μια οικογενεια να μεγαλωσεις.Πρωτα αυτη βαλε και μετα το εκλεγεσθαι και το επαν-εκλεγεσθαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και το ενδιαφέρον σου για την οικογένεια που "μεγαλώνω"!
   Προφανώς έχεις βάλλει πολύ ψηλά τον πήχυ για την απονομή του τίτλου του ¨"αγωνιστή-αγωνίστριας" και θα ήθελα να μου υποδείξεις κάποιους συναδέλφους μου στο ΔΣ που τον αξίζουν για να έχω κάποια ..πρότυπα!
   Φυσικά και δεν υπάρχει τέτοια ατάκα-δήλωση(δεν είναι στο χαρακτήρα μου ούτε στην καταγωγή μου να υπηρετώ κανέναν!), αντίθετα πολλές φορές έχω έρθει σε ανοικτή και ευθεία αντιπαράθεση με κάποιες πολιτικές επιλογές της ΝΔ στην οποία πρόσκειμαι ιδεολογικά και δεν το αρνήθηκα ποτέ!
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΤΕ!
   Υπηρέτησα τους δημότες του Δήμου Λοκρών με όσες δυνάμεις είχα και εναντιώθηκα σε πολλές προσπάθειες της πλειοψηφίας που θεωρούσα ότι έβλαπταν τα συμφέροντα του Δήμου σε αντίθεση με πολλούς δημ. συμβούλους που πέρασαν "απαρατήρητοι".
   Δεν ξέρω ποιοί με θέλουν "μπροστινή" (το αντίθετο μάλλον έχει υποπέσει στην αντίληψη μου!), αλλά αν από την μέχρι τώρα πορεία μου στην επαγγελματική και πολιτική μου ζωή έχεις καταλάβει οτι χειραγωγούμαι(με τόση σιγουριά μάλιστα!), είμαι εύπιστη και γίνομαι εύκολα υποχείριο άλλων μάλλον ...σε άλλο δήμο ζεις! Μερικές φορές μέσα στο ΔΣ νοιώθω ...σαν φωνή "βοούσα εν τη ερήμω", κόντρα σε παραταξιακές γραμμές και κοινωνικές ή πολιτικές συμπάθειες. Προφανώς δεν παρακολουθείς Δημ. Συμβούλια.
   Θα το εκτιμούσα πάντως αν ανέφερες και τα ονόματα αυτών των "σκληροτράχηλων" που δεν μπορεί κανένας να τους "κάνει κουμάντο" με τους οποίους με συγκρίνεις, έτσι για να έχω ένα ίδαλμα-στόχο.
   Όσο για την "ξύλινη γλώσσα" που αναφέρεις οτι χρησιμοποιώ, μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις τον ορισμό της έκφρασης ή να αλλάξεις ...καραμέλλα, γιατί μιλώ πάντα με επιχειρήματα(μια ματιά στην παραπάνω δήλωση θα σε πείσει!), για συγκεκριμένα θέματα και προβλήματα που αφορούν το δήμο μας, χωρίς γενικότητες και αναφορές σε κοινότυπες πολιτικές γραμμές.
   Υποδείξεις για το "εκλέγεσθαι" και "επαν-εκλέγεσθαι" βέβαια δεν δέχομαι από ανώνυμους και αν ντρέπεσαι να βάλεις το όνομα σου στην δημόσια κριτική σου, μπορείς να έρθεις να το συζητήσουμε, ξέρεις που θα με βρεις.
   ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

   Διαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ή ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ;!!!
   ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ.

   Διαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ: Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΖΙΟΥΦΙΟΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Ή "ΣΤΕΡΦΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΓΑΜΟΣ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞ Ή ΑΠΩΘΥΜΈΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ" ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...

   Διαγραφή
  4. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ,ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΡΩΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ [ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ].ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ,ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ...

   Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΗΡΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ?ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?"ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ

   Διαγραφή
  6. ΝΑΙ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ? ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!! ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ 9%??? ΜΟΝΟ Η ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

   Διαγραφή
 9. Εγω παντως στα ειπα(ενταξει ακομψα).Αλλα θελω να τα σκεφτεις λιγακι,σοβαρα ττωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "Εχεις μια οικογενεια να μεγαλωσεις.Πρωτα αυτη βαλε και μετα το εκλεγεσθαι και το επαν-εκλεγεσθαι."Νομιζω πως και οι δυο μας καταλαβαμε τι ηθελα να πω,απλα το εθεσα κομψα!Ηρεμηστε λιγο οι προστατες της γεωργοπουλου,μη σκιζεστε τοσο για παρτη της.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ πάλι δεν κατάλαβα! Η συνεχιζόμενη επανάληψη αυτής της φράσης, αν δεν είναι από το τεράστιο ενδιαφέρον σου για την οικογένεια μου(που δεν ξέρω από που προέρχεται!) τότε ακούγεται σαν ..ΑΠΕΙΛΗ! Προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτή την σκέψη, οτι μπορεί να απειλείς την οικογένεια μου και δεν μπορώ να φανταστώ από που πηγάζει αυτή η δύναμή σου να απειλείς. Καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις και να μην μένουν υπόνοιες σε κανέναν και για κανέναν. Δεν πιστεύω οτι η πολιτική μου στάση μέχρι τώρα, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις μου για το μέλλον, έχει ενοχλήσει τόσο. Προειδοποιώ όμως ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που έχει περάσει από το μυαλό του οτι μπορεί να ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ με οποιονδήποτε τρόπο, να ψάξει να βρεί ...τρύπα να κρυφτεί! Αν προσπαθείς με αυτόν τον τρόπο (με έμμεσες απειλές!!) να προκαλάβεις κάποιες αποφάσεις σου, για λόγους που προφανώς δεν γνωρίζω, επιβεβαιώνεις το οτι μάλλον δεν με ξέρεις καθόλου καλά και μπορείς να επιτύχεις έτσι ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
   ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
   ΥΓ. Όπως βλέπεις απαντώ επώνυμα στο δυστυχώς ανώνυμο σχόλιο σου, γιατί δεν έχω ανάγκη από προστάτες, αλλά ούτε και από ..νταβατζήδες. Και είναι η τελευταία φορά

   Διαγραφή
 11. μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.και μην το πας αλλου.η γυναικα του καισαρα δεν αρκει να ειναι τιμια,πρεπει να φαινεται και τιμια.η γυναικα του καισαρα πρεπει οχι μονο να ειναι ηθικη,αλλα να δειχνει και ηθικη.ποσο δε οταν θελει να γινει και καισαρας!τωρα καταλαβαμε η να το κανουμε πενηνταρακια?(mezzo-cafe everyday).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. μην το πας αλλου,καμια απειλη.μην βλεπεις ανεμομυλους.στο λεω για να σταματησεις να χαλας την εικονα σου.
  οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα,ουτε η δικη σου ουτε του λιολιου ουτε του σκαμπερδου.
  -Ανωνυμος Λοκρος-

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου