Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Ευβοίας και υπεύθυνος του τομέα αγροτικής πολιτικής της Κ.Ο., Βασίλης Κυριακάκης, βουλευτής Φθιώτιδας και Γιάννης Σταθάς, συναντήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα με τους αγρότες της Φθιώτιδας.
   
Τα μέλη του Δ.Σ. του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου, με επικεφαλής το Πρόεδρο Δημήτρη Δημογιάννη ενημέρωσαν τους βουλευτές για τα προβλήματα του χώρου τους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη φορολογική επιδρομή που σχεδιάζει η Κυβέρνηση στο αγροτικό εισόδημα.
   
«Η κατάσταση δεν πάει άλλο, το ποτήρι ξεχείλισε, η φτωχομεσαία αγροτιά με τις κυβερνητικές επιλογές ξεκληρίζεται και οδηγείται άμεσα στην ολοκληρωτική εξαθλίωση. Ο μαζικός αγώνας πλέον είναι μονόδρομος, γι αυτό και συντονιζόμαστε με όλους τους αγρότες τις Ελλάδας. Έχει ξεκινήσει παντού συζήτηση για την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.»
  

Από την πλευρά των βουλευτών ο Βαγγέλης Αποστόλου τους ενημέρωσε για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα προβλήματά τους και παρουσίασε διεξοδικά την πρόταση του κόμματος στο ζήτημα της φορολόγησης του αγροτικού χώρου. 

Παράλληλα βέβαια και οι άλλοι βουλευτές εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνουν οι αγρότες για την επιβίωση, τη δική τους και του χώρου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου