Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Θανάσης Μπουραντάς για Δήμαρχος Χαλκιδέων

mpoyrantas 3Είναι ένα σενάριο που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες στη Χαλκίδα και σίγουρα έχει βάση, καθώς οι πληροφορίες διέρρευσαν αμέσως μετά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά με τα στελέχη του συνδυσμού του η οποία έγινε την Τρίτη.

Ο Θανάσης Μπουραντάς απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως στο θέμα, από τα συμφραζόμενα όμως έγινε κατανοητό ότι πλέον το θέμα παίζει σοβαρά. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην απραξία της θητείας του Θανάση Ζεμπίλη καθώς επίσης και στην ανάγκη να υπάρξει ένας συνδυασμός που θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική στην πόλη της Χαλκίδας.

Μέχρι στιγμής επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, ωστόσο, ο Αντιπεριφερειάρχης άνοιξε το θέμα και είναι πλέον ανοιχτός σε συζητήσεις. Και για όσους γνωρίζουν τον Θανάση Μπουραντά, είναι απολύτως δεδομένο ότι η υποψηφιότητα τον ενδιαφέρει.

Ταυτόχρονα, στην πόλη της Χαλκίδας κυκλοφορούν διάφορα αναφορικά με την υποψηφιότητα ή όχι του Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έκανε πίσω, κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι προχωρά ακάθεκτος στην συγκρότηση συνδυασμού. 

Ο ίδιος αποφεύγει να συζητά επίσημα για το θέμα κάτι που αναμένεται να πράξει τον ερχόμενο μήνα.

soropoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου