Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στην Αταλάντη ο νέος Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θ.Θεοχαρόπουλος για την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του κόμματος


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Κ.Ο. ΔΗΜΑΡ δήμου ΛΟΚΡΩΝ



Η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας, μέ θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές , θα γίνει στην Αταλάντη, Τετάρτη στις 29/1/2014 , 6.30 μμ, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ . Θα παραβρεθούν στελέχη της Δημαρ από όλους τους νομούς της Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδας , μέλη της Κ.Ε. , ο νέος Γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και το μέλος της Ε.Ε. , Χρήστος Μαυροκεφαλίδης. 

   Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΔΗΜΑΡ να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας και να συνδιαμορφώσουμε κοινές πολιτικές για μια άλλη Ελλάδα , με δημοκρατικό προοδευτικό  πρόσωπο και ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Αταλάντη 21/01/2014
Ο Γραμματέας Κ.Ο. ΛΟΚΡΩΝ

ΑΡΓΥΡΗΣ Α. ΑΛΕΞΙΟΥ

 

Ποιός είναι ο νέος Γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ


Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος 35 ετών, από τη Βέροια Ημαθίας ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είωε προταθεί απο την ΔΗΜΑΡ. Είναι Γεωπόνος M.Sc., Διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων.
 
Ο πρώην Ειδικός Γραμματέας έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 10 ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας με θέματα την αγροτική πολιτική, την πολιτική αγροτικής ανάπτυξης, την τεχνικοοικονομική ανάλυση κλάδων πρωτογενούς παραγωγής, την οικονομικότητα, βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα γεωργικών επιχειρήσεων, την οικονομική περιβάλλοντος και την αειφορική γεωργική ανάπτυξη.
Έχει διδάξει σε ακαδημαϊκό επίπεδο αρκετά μαθήματα που εμπίπτουν στο πεδίο της Αγροτικής Πολιτικής και Αγροτικής Οικονομικής, όπως: “Γεωργική Οικονομική”, “Αγροτικό Μάρκετινγκ”, “Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση”, “Οικονομική Ζωικής Παραγωγής”, “Διεθνείς Οικονομικοί Οργανισμοί και Νομοθεσία Εμπορίου”, “Τιμολόγηση Αγροτικών Προϊόντων”, “Οικονομική Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης”.
Στις επιστημονικές του δημοσιεύσεις περιλαμβάνονται περισσότερες από 40 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, σε διεθνή και πανελλήνια επιστημονικά συνέδρια και σε κεφάλαια διεθνών επιστημονικών βιβλίων. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό: “American-Eurasian Journal of Sustainable Agriculture”. Είναι κριτής σε αρκετά διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διεπιστημονικής Εταιρείας για τη Βιολογική Γεωργία – ΡΕΑ.
Είναι μέλος αρκετών επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων, όπως της Ένωσης Ευρωπαίων Γεωργοοικονομολόγων, της Διεθνούς Ένωσης Μάνατζμεντ Γεωργικών Επιχειρήσεων, της Ελληνικής Εταιρείας Αγροτικής Οικονομίας, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης.
Στη Δημοκρατική Αριστερά είναι μέλος του Τομέα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής (ΤΟΚΠ) και μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του Αγροτικού Τμήματος. Είναι Υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος του Περιφερειακού Οργάνου Κεντρικής Μακεδονίας της ΔΗΜΑΡ. Έχει διατελέσει μέλος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής (ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ) για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ). Τέλος, ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στις συσκέψεις με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για θέματα Αγροτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα για τον τρόπο εφαρμογής της νέας ΚΑΠ στην Ελλάδα, την περιφερειοποίηση και τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου