Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφηκε από Βαρβιτσιώτη και Σταϊκούρα σχέδιο Π.Δ για τις αναδιαρθρώσεις του Λιμενικού Σώματος στη Φθιώτιδα

Υπογράφηκε από τους δύο συναρμόδιους Υπουργούς κ. Βαρβιτσιώτη και κ. Σταϊκούρα σχέδιο Π.Δ για τις αναδιαρθρώσεις των υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος στη Φθιώτιδα και προωθείται αρμοδίως για την τελική υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο Νομό Φθιώτιδας, η μοναδική αλλαγή από την προγενέστερη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου είναι η αναβάθμιση της Λιμενικής Αρχής Αγ. Κων/νου σε Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Στυλίδας και η εξασφάλιση των θέσεων του προσωπικού.

Οι δύο υπουργοί αποδέχθηκαν την εθνική σημασία του λιμανιού του Αγ. Κων/νου, το οποίο εξυπηρετεί ετησίως χιλιάδες επιβάτες προς τα νησιά των Σποράδων, καθώς και την αναγκαιότητα ύπαρξης αυτοτελούς Λιμενικής Αρχής σε αυτό.


1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου