Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Εκλεγμένος, ναι... Δήμαρχος ή Σχολιαστής Εξελίξεων;

Δηλώσεις στο ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το θέμα της απόφασης κατάργησης των λιμεναρχείων Σκάλας και Αρκίτσας έκανε χθες ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, αμέσως μετά αφού το θέμα βγήκε στα ΜΜΕ και τον ΤΥΠΟ όπου κοινοποιήθηκε η απόφαση για την μεταφορά όλων των λιμεναρχείων Φθιώτιδας στη Στυλίδα.


Μόνο που κύριος Λιόλιος βγήκε να κάνει δηλώσεις και να ασχοληθεί με το θέμα κατόπιν εορτής και αφού ήδη έχουν ληφθεί και ανακοινωθεί οι αποφάσεις.

Ως σχολιαστής των δυσμενών δυστυχώς για τη περιοχή μας εξελίξεων ο κύριος Λιόλιος είναι πολύ καλός, Σχεδόν ξεπερνά και τον Γιώργο Αυτιά. Σχολίασε και καυτηρίασε τέλεια την κατάσταση που προκύπτει από αυτή την απόφαση συγχώνευσης των λιμεναρχείων και σωστά επεσήμανε ότι είναι άλλη μία απόφαση που υποβαθμίζει υπηρεσιακά την περιοχή των Λοκρών.

Ο κύριος Λιόλιος όμως δεν μας είπε τι έκανε ή τι δεν έκανε ο ίδιος ως Δήμαρχος για το θέμα αυτό, το όποιο έχει ανακύψει και συζητείται εδώ και δύο χρόνια. Μας είπε μόνο ότι διέθεσε δημοτικό κτίριο στο λιμεναρχείο Αρκίτσας για να παραμείνει η υπηρεσία. Συγχαρητήρια! Φαίνεται πως η διαπραγματευτική ικανότητα της δημοτικής αρχής εξαντλείται πέρα της προσφοράς και της διαχείρισης των δημοτικών κτιρίων.

Και φυσικά ούτε έστω για διαπραγματευτικούς λόγους, για να έχει κάτι να διαπραγματευτεί, δεν απαίτησε εδώ και δύο χρόνια που συζητείται το θέμα της συγχώνευσης, δεν απαίτησε το νέο λιμεναρχείο Φθιώτιδας που θα δημιουργηθεί να έχει έδρα στον Δήμο Λοκρών! Κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει αν η δημοτική αρχή το πίστευε και το είχε θέσει πραγματικά στόχο!

Μετά από την κατάργηση τόσων υπηρεσιών στο Δήμο Λοκρών θα μπορούσε να απαιτήσει έστω αυτή η μία συγχώνευση υπηρεσιών να γίνει στον δήμο μας. Θα μπορούσε να το πετύχει αφού πολλές προϋποθέσεις γι αυτό υπάρχουν. Εκτός αυτού μπορεί να έβρισκε και άλλους "συμμάχους" σε αυτό τον αγώνα όπως κάποιους βουλευτές που θα ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εξιλεωθούν και οι ίδιοι για τα όσα λουκέτα έχουν πέσει στη Λοκρίδα. Όμως η δημοτική αρχή  δεν ασχολήθηκε. Το άφησε και αυτό το θέμα στη μοίρα να αποφασίσει, αφήνοντας στην ουσία τον κύριο Γκλέτσο να δράσει ανενόχλητος υπέρ των συμφερόντων της Στυλίδας. Δέχτηκε μοιρολατρικά την συγχώνευση και τη μεταφορά της νέας υπηρεσίας στην Στυλίδα.  

Το θέμα είναι πως είναι αργά πια για να καταλάβει ο κύριος Λιόλιος ότι δεν είναι σχολιαστής των εξελίξεων αλλά εκλεγμένος Δήμαρχος.

Σχολιαστές είναι οι δημοσιογράφοι, οι τηλεπαρουσιαστές, οι αρθρογράφοι, οι bloggers, οι πολίτες. Όχι εκλεγμένοι, όχι οι Δήμαρχοι, όχι αυτοί που έχουν εκλεγεί και έχουν την εξουσία να δράσουν, να διαπραγματευτούν, να δημιουργήσουν. 


Ευχαριστώ για την φιλοξενία

15 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΣΤΗΡΟΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΛΑΘΗ. ΠΡΩΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΠΟΤΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ; ΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ.ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΕΛΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΠΑΕΙ...

      Διαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΦΡΟΥΡΑ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ .ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  4. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ! ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΗ!

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?? ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΨΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ? ΛΕΩ... ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ... ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΔΟΛΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΤΗ; ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ; ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου