Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση Β.Κυριακάκη με τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα λειτουργίας του Γ.Ν.Λαμίας

Σήμερα Τετάρτη 29/01 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη με τον Υπουργό Υγείας. 

Θέμα της συνάντησης τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου όπως κατεγράφησαν μετά από σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με τους εργαζόμενους, το ιατρικό προσωπικό και το Διοικητή του Νοσοκομείου.

Στην συνάντηση τέθηκαν από πλευράς του Βασίλη Κυριακάκη η υποστελέχωση  κρίσιμων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου τμημάτων και κλινικών που έχει ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία και τη πιθανή μελλοντική μη λειτουργία τους. 

Προκρίθηκε ως επιτακτική ανάγκη η άμεσης στελέχωσης τους με μόνιμο ή τουλάχιστον επικουρικό προσωπικό.

Τέλος τέθηκε το ζήτημα της ανάγκης ανανέωσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου( στεφανιογράφος, αγγειογράφο, μαγνητικός τομογράφος).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα καλής διάθεσης και συναντίληψης στην ιεράρχηση των παραπάνω προτεραιοτήτων ενώ ο υπουργός δεσμεύτηκε στην αναγκαιότητα αντιμετώπιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου